Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Ekomajty

Widok wątkowy

Domyślnie

(wkradły mi sie błedy w pisowni, przepraszam, jutro poprawię)

jeszczeraz dzięki za możliwość testowania i za
    to że mogliśmy być pierwsi
    niestetychoroba rozłożyła dzieci i nie mogliśmy wystawić zestawutestowego na ekstremalne warunki

zacznęod gaci:
    miłew dotyku wykończenia dla nas ciut za duże ale z body było ok,ubrane z prefoldem bambusowym. zostały ubrane na wyjście dolekarza(że niby nie pielucha) ale nie posikał. mysle że z takimigaciami dogadalibyśmy sie zamiast trenerek(odpowiadałoby mi ukladgacie pulowe + wklad.nie wiem jakie mialo być przeznaczenie? Doformowanek ? Pomyslalam o jakis wstawkach wstawkach po bokach , takby skóra nie miała styczności z pulem. Być może moje rozumowaniejest błedne, wybacz, nie znam sie na materiałach.Dodam, że synowimimo tego ,że był zmarnowany podobały sie sowy

kolejnarzecz:
    formowanka:chcialam uzyć do niej otulacza w klocki ale nie dalo rady(zrobiłamprzymiarke bo mój syn chudziutki więc była szansa), z gaciami wsowy dziwnie się układało,w koncu uzyłam z moim niezawodnymotulaczem.
    Formowankawytzymała cała noc(syn w nocy pije wodę,troche sika zatem,niestetynie jest to opinia miarodajna bo w gorączce mało sikał.
    Mojespostrzerzenia:
    formowankawygląda na zgrabną, dzięki temu że osobny wkład szybciej schła,do tego wydaje mi się że będzie dość chłonna.
    Minusemdla mnie był fakt że, można prać w max 50st (wiesz o czym mowa,pośle fotkę na pw jak się to skończyło...)

Jeślichodzi o otulacz i kieszonkę niestety nie udało sie przetestować,mój syn był bardzo zmarnowany gorączką,nie miał sił na nic a jadodtakowo bie chialam go meczyć eksperymentami Przymierzylismytylko. Otulaczyk wydawał sie zgrabny, trochę inne zakładki, któremnie zastanawiały.Przeczytam zatem recenzje innych testujących.Kieszonka z tych zgrabniejszych i to tez mi sie podobało. Nie jestempewna czy polar sie nie bedzie wywijał prz nóżkach, ale to teżpoczekam na recenzję. Milusi polarek

Ostatnio edytowane przez ediczek84 ; 06-03-2016 o 04:02

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów