Pokaż wyniki od 1 do 20 z 934

Wątek: wyszukane, wyszperane - oferty z allegro, olx, etc.

Mieszany widok

Chustoguru

Domyślnie

Zło, zło, zło... Potwierdzam, dużo pozycji w merlinie za niższe ceny niż w dyskontach, niestety popełniłam zamówienie. Przeglądałam tylko dzieciowe... W ogóle takie promocje to wkleić do tego promocyjnego w dziale dla dorosłych? Jednak większy ruch jest tu na dzieciowym, to może by go przenieść tutaj ?

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Merlin plajtuje wiec pewnie dlatego takie ceny
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Zło, zło, zło... Potwierdzam, dużo pozycji w merlinie za niższe ceny niż w dyskontach, niestety popełniłam zamówienie. Przeglądałam tylko dzieciowe... W ogóle takie promocje to wkleić do tego promocyjnego w dziale dla dorosłych? Jednak większy ruch jest tu na dzieciowym, to może by go przenieść tutaj ?
    czytamy też promocyjny a więc wklejaj śmiało

Chustoguru Awatar Lucy van Pelt
    Miejscowość
    Wilkowice/kiedyś Edynburg ;(

Domyślnie

Co wyszukałaś ciekawego? Dawno nic nie zamawiałam

Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
    Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014

Chustoguru

Domyślnie

Ale z tego co zamawiałam ostał się jeszcze tylko Pora na potwora za 11,49. Reszta widać po egzemplarzu była, bo patrzę że zniknęły ze strony. Zamówiłam właśnie te Baśnie tysiąca i jednej nocy, super okazja perełka Książę w cukierni, Biedronkę Carlea, dwa Pomelo, Złodziej kur, Themersonów jedną Był gdzieś taki kraj, jedną krowę Matyldę... Miałam nie kupować na wyrost, ale się nie opanowałam. Wszystko wyszło cenowo minimum -60% od cen okładkowych. Do tego promocyjnego dorosłego wkleiłam, co zostało i znam i wpadło mi w oko, bo ja oczywiście nie jestem super oblatana we wszystkim co się nadaje .

Do tego do kiosku ruchu darmowa wysyłka...

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ale z tego co zamawiałam ostał się jeszcze tylko Pora na potwora za 11,49. Reszta widać po egzemplarzu była, bo patrzę że zniknęły ze strony. Zamówiłam właśnie te Baśnie tysiąca i jednej nocy, super okazja perełka Książę w cukierni, Biedronkę Carlea, dwa Pomelo, Złodziej kur, Themersonów jedną Był gdzieś taki kraj, jedną krowę Matyldę... Miałam nie kupować na wyrost, ale się nie opanowałam. Wszystko wyszło cenowo minimum -60% od cen okładkowych. Do tego promocyjnego dorosłego wkleiłam, co zostało i znam i wpadło mi w oko, bo ja oczywiście nie jestem super oblatana we wszystkim co się nadaje .

Do tego do kiosku ruchu darmowa wysyłka...
    to już nie pierwsza taka promocja w merlinie, że później 3/4 zamówienia nie dociera, ja sobie dałam z nimi całkiem spokój bo się napalam jak szczerbaty na suchary a potem żal
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustoguru

Domyślnie

W sensie, że nie mają na stanie? Żałować nie będę, bo kasa wróci, ale pożyjemy zobaczymy .

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kudlata Zobacz posta
    to już nie pierwsza taka promocja w merlinie, że później 3/4 zamówienia nie dociera, ja sobie dałam z nimi całkiem spokój bo się napalam jak szczerbaty na suchary a potem żal
    u mnie to samo, już od wieków do nich nie zaglądam; zresztą jak się dobrze poszuka, to nawet te 60% nie robi większego wrażenia
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru

Domyślnie

Ale zazwyczaj wtedy jest po sztuce w różnych miejscach i dochodzi koszt wysyłki i już się nie opłaca. Zobaczymy, straszycie dziewczyny .

edit. Chuba wruu pisała w promocyjnym wątku, że też coś zamówiła. Zdamy relację z przebiegu transakcji, a właściwie z zakończenia .

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ale zazwyczaj wtedy jest po sztuce w różnych miejscach i dochodzi koszt wysyłki i już się nie opłaca. Zobaczymy, straszycie dziewczyny .

edit. Chuba wruu pisała w promocyjnym wątku, że też coś zamówiła. Zdamy relację z przebiegu transakcji, a właściwie z zakończenia .
    Spokojnie ja tam dużo książek kupiłam w promocyjnych cenach Właśnie idę czytać Piaskowego Wilka, którego kupiłam na takiej dużej promocji kilka lat temu..