Pokaż wyniki od 1 do 20 z 934

Wątek: wyszukane, wyszperane - oferty z allegro, olx, etc.

Mieszany widok

Chustoguru

Domyślnie

Widziałam Wielki Piknik i Gdzie jest tort za 80zł. Pewnie już wykupione, ale warto za taką cenę? W ogóle warto jak się pojawi okazja?

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Widziałam Wielki Piknik i Gdzie jest tort za 80zł. Pewnie już wykupione, ale warto za taką cenę? W ogóle warto jak się pojawi okazja?
    czesc 1 była u nas uwielbiana ok 2urodzin, drugą dokupiłam niedawno i juz nikt nie chce ogladac
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta

jakiś czas temu w Badecie za cenę okładkową widziałam, ale nie pamiętam kiedy. Musiałabyś sprawdzić u nich.
    A czy warto?
    Książka fajna ale według mnie nie trzeba mieć.
    Tylko, że ja od jakiegoś czasu nie daję się łapać na książki których nakład wyczerpany. Nie mam, że muszę mieć bo lubię, bo chcę, bo na forum napisano . Nigdy nie będzie miało się wszystkiego.
    Półki się uginają i miejsca brak na to co teraz jest na topie, więc starszych mi nie trzeba a jeszcze ceny kosmiczne.
    A dzieci i tak wybierają to co im się podoba a nie to co nam. Mają swoje ulubione i innych nie chcą.

mamru
    Guest

Domyślnie

Spadłamznieba mam to samo i dobrze mi z tym
    Co do książek Wielki piknik i Gdzie jest tort mamy na półce, to są starocie w naszej biblioteczce i dzieci bardzo lubią te książki. Najmłodszy od ponad roku ciągle je ogląda i opowiada

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    jakiś czas temu w Badecie za cenę okładkową widziałam, ale nie pamiętam kiedy. Musiałabyś sprawdzić u nich.
    A czy warto?
    Książka fajna ale według mnie nie trzeba mieć.
    Tylko, że ja od jakiegoś czasu nie daję się łapać na książki których nakład wyczerpany. Nie mam, że muszę mieć bo lubię, bo chcę, bo na forum napisano . Nigdy nie będzie miało się wszystkiego.
    Półki się uginają i miejsca brak na to co teraz jest na topie, więc starszych mi nie trzeba a jeszcze ceny kosmiczne.
    A dzieci i tak wybierają to co im się podoba a nie to co nam. Mają swoje ulubione i innych nie chcą.
    Jedna w Badecie jest, dzięki. Zostawię zakup na kiedyś, zazwyczaj kończy się na nigdy.
    Chyba to właśnie chcejstwo, bo tak, a nie potrzeba .
    Ewentualnie jeszcze mi się półki nie uginają, ale i na to przyjdzie czas .

Dzięki dziewczyny.