-
Chustomanka
Isolt, jeśli ma czas siedzieć na fb, to właśnie stracili resztki mojej sympatii. Wolałabym żeby odpowiadała na mejle i telefony do sklepu, bo nie każdy ma fb i musi wiedzieć że tamtędy się trzeba dobijać.
W tym samym czasie co nonę, zamawiałam też pieluchy. Część dopiero miałam okazję uprać, bo też szły z przygodami, ale tam cały czas miałam kontakt, więc zamierzam nadal kupować w tamtym sklepie. Ba! Dla mnie są nawet na plus, bo sprawdzili się w sytuacji problemów, a błędy każdemu się zdarzają. Natomiast nosimisie są dla mnie skreśleni. Nie przez pomyłkę, nie przez opóźnienie, nie przez brak rachunku, nie przez to że jak się udało raz na prywatny numer ich dorwać, to umówiliśmy się na zwrot części pieniędzy (nie dostałam na razie nic) i wymianę chusty (zwątpiłam i w końcu odpakowałam tamtą pomyłkową, to nagle kurier się odezwał, ze sklepu ani znaku życia). Są skreśleni przez to, że nie można się z nimi skontaktować.
Alicjo, ja myślę że to dobry pomysł. Ja pisałam do producenta, ale tak myślę, że od pojedynczej osoby to właśnie oleją, bo zawsze się frustrat jakiś trafi. Ale jakby więcej było takich sygnałów że coś jest nie tak, to może poszukają kogoś. Ja im podałam nawet parę nazw sklepów które mają przyzwoitą albo i świetną obsługę (do Pat trzeba napisać
), ale faktycznie któraś strona musi wykazać inicjatywę, oni widać liczą że to do nich się ktoś zgłosi. Nie najsprytniejsza strategia marketingowa, ale cóż, nei moja firma. Za to fajnie jakby wymienili dostawcę, bo chusty fajne
Uprawnienia umieszczania postów