Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: Nona

Mieszany widok

Chustoguru Awatar AlicjaR
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

Hej Dziewczyny, może napiszemy wspólnego maila do producenta i opiszemy nasze problemy z nosimisie - jak się podpisze więcej osób pod jednym wspólnym mailem z sugestią o poszukanie innego dystrybutora, to potraktują nas poważnie. Inna sprawa, że to dystrybutor też musi być zainteresowany, widocznie nikt się do nich inny nie zgłosił.
    Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

kontakt najlepiej przez fb, jedna z dziewczyn, ktora bardzo aktywnie sie udziela jest wlascicielka sklepu wystarczy ją wywołać na tablicy, zawsze odpowiada. a przestal dzialac tylko ich showroom w gdansku czy gdzies tam.
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa, Stegny

Domyślnie

Isolt, jeśli ma czas siedzieć na fb, to właśnie stracili resztki mojej sympatii. Wolałabym żeby odpowiadała na mejle i telefony do sklepu, bo nie każdy ma fb i musi wiedzieć że tamtędy się trzeba dobijać.
    W tym samym czasie co nonę, zamawiałam też pieluchy. Część dopiero miałam okazję uprać, bo też szły z przygodami, ale tam cały czas miałam kontakt, więc zamierzam nadal kupować w tamtym sklepie. Ba! Dla mnie są nawet na plus, bo sprawdzili się w sytuacji problemów, a błędy każdemu się zdarzają. Natomiast nosimisie są dla mnie skreśleni. Nie przez pomyłkę, nie przez opóźnienie, nie przez brak rachunku, nie przez to że jak się udało raz na prywatny numer ich dorwać, to umówiliśmy się na zwrot części pieniędzy (nie dostałam na razie nic) i wymianę chusty (zwątpiłam i w końcu odpakowałam tamtą pomyłkową, to nagle kurier się odezwał, ze sklepu ani znaku życia). Są skreśleni przez to, że nie można się z nimi skontaktować.
    Alicjo, ja myślę że to dobry pomysł. Ja pisałam do producenta, ale tak myślę, że od pojedynczej osoby to właśnie oleją, bo zawsze się frustrat jakiś trafi. Ale jakby więcej było takich sygnałów że coś jest nie tak, to może poszukają kogoś. Ja im podałam nawet parę nazw sklepów które mają przyzwoitą albo i świetną obsługę (do Pat trzeba napisać ), ale faktycznie któraś strona musi wykazać inicjatywę, oni widać liczą że to do nich się ktoś zgłosi. Nie najsprytniejsza strategia marketingowa, ale cóż, nei moja firma. Za to fajnie jakby wymienili dostawcę, bo chusty fajne
    01.2014 G., 03.2016 L.

Chustonówka
    Miejscowość
    Zduny

Domyślnie

dziś także zero odzewu, ciekawe kiedy sie odezwą.

Chustoguru Awatar AlicjaR
    Miejscowość
    Żywiec

Domyślnie

Inwyt, w pełni się z Tobą zgadzam. Ja nie mam konta na fb i po paru nieodebranych telefonach i mailach bez odpowiedzi się poddałam. Zupełnie nie rozumiem takiego sposobu prowadzenia biznesu, sama prowadzę sklep, zarówno stacjonarny, jak i internetowy, i każdą uwagą od klienta się przejmuję, staram się pracować nad jakością obsługi cały czas i ciągle się w tym doskonalić, bo w dzisiejszych czasach to jest bardzo ważne. Ja w nosimisiach nic już nie kupię, zraziłam się do nich. A none może jeszcze kiedyś Podobają mi się ich wzory i kolory, choć trochę przeraża ta twardość. Uważam za to, że jako materiał na nosidło jest genialna, więc może na jakiegoś toddlerka coś upoluję
    Pisałaś do producenta na fb czy na adres mailowy? Ja chyba też napiszę, choć od mojego zakupu minęło już wiele miesięcy.
    Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017

Chustonówka
    Miejscowość
    Zduny

Domyślnie

UWAGA odpisali na fb chusta dzis wysłana, podobno tez sprawdzili czy nie ma bledów jak im pisałam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Zduny

Domyślnie

Jutro przyjdą dwie Nony jedna nowa druga złamana któraś odfrunie- jakby ktoś był chętny..

Uprawnienia umieszczania postów