O właśnie ta nona mi się podoba, może się w końcu zdecyduję.
Btw, Soul, to jest wkładkado wózka czy taka tapicerka (te cudne drzewka)?
O właśnie ta nona mi się podoba, może się w końcu zdecyduję.
Btw, Soul, to jest wkładkado wózka czy taka tapicerka (te cudne drzewka)?
24.08.2015 M.16.06.2013 F.
To taka edycja była wózka, wnętrze budki jest w drzewka, ochraniacze na pasy, wyściółka fotelika samochodowego, wykończenie torby do wózka, no i dodatkowa puchata wkładka do wózka. Wózek ma miękką mięsistą gąbkę wszędzie, a drzewka to dodatkowa, zdejmowana warstwa![]()
Dziękia zdradzisz co to za mercedes?
24.08.2015 M.16.06.2013 F.
E, to żaden mercedes. Jakiś Mamas&Papas Sola, kupiłam fuksem używkę tanio
EDIT
o, i jeszcze takie zdjęcie mam:
po kilku dniach powiem wam, że czuć, że to musiała być piekielna decha, ale ona pracuje i odwdzięcza się na maksa. Teraz męczę ją do takiej mojej kaczuszkowej miękkości, i myślę, że to całkiem realne.
Jestem b. zadowolona, jest taka "moja", ale też cieszę się, że nie kupiłam nowej... Nie wiem, czy by mi się chciało tyle czasu ją łamać![]()
Aktualizacja po jakimś czasie.
Nadal nie ma efektu "kaczuszki" i chyba nie będzie póki co, stwierdzam, że nie wszystkie chusty można doprowadzić do miękkości girasola np. ale... kurcze, kocham tę szmatę!
Nośna, porządna chusta, i czar wzoru i kolorów nadal ma mnie w swojej władzy![]()
Dziewczyny, nie wiem gdzie się z tym wpisać - czy któraś z Was kupowała w NosiMisie? Zamówiłam u nich nonę 28.07, zapłaciłam szybkim transferem i... zero kontaktu. Miała być wysyłka kurierem, napisałam wczoraj z pytaniem kiedy mogę się tego kuriera spodziewać i brak odpowiedzi. Dziś chciałam zadzwonić, a na numerze podanym na stronie sklepu od razu włącza się sekretarka z informacją że nie ma już miejsca na nagrania.
Jestem pełna najgorszych przeczuć :/
01.2014 G., 03.2016 L.
może mają jakiś urlop albo coś w ten deseń,28.07 to jeszcze nie jest tak dawno,ja bym była spokojnej myśli,przecież to duży sklep i na pewno nie Ty jedna robiłaś w nim zakupy,na pewno w tym tyg. dostaniesz chustędaj znać czy straszna twardź
![]()