Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: Nona

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar guesy

Domyślnie

O właśnie ta nona mi się podoba, może się w końcu zdecyduję.

Btw, Soul, to jest wkładkado wózka czy taka tapicerka (te cudne drzewka)?
    24.08.2015 M.16.06.2013 F.

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

To taka edycja była wózka, wnętrze budki jest w drzewka, ochraniacze na pasy, wyściółka fotelika samochodowego, wykończenie torby do wózka, no i dodatkowa puchata wkładka do wózka. Wózek ma miękką mięsistą gąbkę wszędzie, a drzewka to dodatkowa, zdejmowana warstwa
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chusteryczka Awatar guesy

Domyślnie

Dzięki a zdradzisz co to za mercedes?
    24.08.2015 M.16.06.2013 F.

Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

E, to żaden mercedes. Jakiś Mamas&Papas Sola, kupiłam fuksem używkę tanio

EDIT

o, i jeszcze takie zdjęcie mam:

po kilku dniach powiem wam, że czuć, że to musiała być piekielna decha, ale ona pracuje i odwdzięcza się na maksa. Teraz męczę ją do takiej mojej kaczuszkowej miękkości, i myślę, że to całkiem realne.
    Jestem b. zadowolona, jest taka "moja", ale też cieszę się, że nie kupiłam nowej... Nie wiem, czy by mi się chciało tyle czasu ją łamać
    Ostatnio edytowane przez Soul ; 09-04-2016 o 23:49

Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Aktualizacja po jakimś czasie.

Nadal nie ma efektu "kaczuszki" i chyba nie będzie póki co, stwierdzam, że nie wszystkie chusty można doprowadzić do miękkości girasola np. ale... kurcze, kocham tę szmatę!
    Nośna, porządna chusta, i czar wzoru i kolorów nadal ma mnie w swojej władzy

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa, Stegny

Domyślnie

Dziewczyny, nie wiem gdzie się z tym wpisać - czy któraś z Was kupowała w NosiMisie? Zamówiłam u nich nonę 28.07, zapłaciłam szybkim transferem i... zero kontaktu. Miała być wysyłka kurierem, napisałam wczoraj z pytaniem kiedy mogę się tego kuriera spodziewać i brak odpowiedzi. Dziś chciałam zadzwonić, a na numerze podanym na stronie sklepu od razu włącza się sekretarka z informacją że nie ma już miejsca na nagrania.
    Jestem pełna najgorszych przeczuć :/
    01.2014 G., 03.2016 L.

Lauren
    Guest

Domyślnie

może mają jakiś urlop albo coś w ten deseń,28.07 to jeszcze nie jest tak dawno,ja bym była spokojnej myśli,przecież to duży sklep i na pewno nie Ty jedna robiłaś w nim zakupy,na pewno w tym tyg. dostaniesz chustę daj znać czy straszna twardź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inwyt Zobacz posta
    Dziewczyny, nie wiem gdzie się z tym wpisać - czy któraś z Was kupowała w NosiMisie? Zamówiłam u nich nonę 28.07, zapłaciłam szybkim transferem i... zero kontaktu. Miała być wysyłka kurierem, napisałam wczoraj z pytaniem kiedy mogę się tego kuriera spodziewać i brak odpowiedzi. Dziś chciałam zadzwonić, a na numerze podanym na stronie sklepu od razu włącza się sekretarka z informacją że nie ma już miejsca na nagrania.
    Jestem pełna najgorszych przeczuć :/
    Ten sklep tak ma Pewnie dostaniesz chustę bez żadnego kontaktu z ich strony. Maili nawet nie czytają.

Uprawnienia umieszczania postów