a ile ważą Wasze torby (plus/minus) i ile czasu z nimi na sobie wytrzymujecie?
bo przyznam, że długo, to ja rady nie dawałam ze "standardowym załadunkiem"![]()
a ile ważą Wasze torby (plus/minus) i ile czasu z nimi na sobie wytrzymujecie?
bo przyznam, że długo, to ja rady nie dawałam ze "standardowym załadunkiem"![]()
zależy od szerokości paska, mi.![]()
Z onbagiem, który miał bardzo szeroki pasek, dawało się długo - noszone na skos albo jako plecak - mega wypakowany. Z torbą od Moniki999, która ma pasek 5cm jest znacznie gorzej, gdy jest wyładowana, bo się wrzyna w ramię (no ale wrażenia wizualne bez porównania)
2 + 7 (2005-2018)
z onbagiem chodziłam w czasie wakacji 2 lata temu, ale jak długo.... no tak jak się chodzi w czasie wakacji bez wózka... nie pamiętam, ale do kilku godzin. Było ciężko, ale onbag miał szerokie pasy (chyba z 10cm) i pod tym względem był wygodny, zwłaszcza jako plecak
wąski pasek mi się wbija po pół godzinie gdzieś (tzn. po tym czasie boli już ramię), ale że w tej chwili mam tylko torbę Moniki na odpowiednio długim pasku i odpowiednio pojemną, to po prostu chodzę z bolącym ramieniem(chodziłam, bo teraz już nie chustujemy się)
2 + 7 (2005-2018)
tia... ja nie mam onbaga, ale mam taką czadową torbę od Arabelli
pasek jest boski - bo szeroki i jeszcze na dodatek cudownie otula ramię
wiesz ile w niej daję radę? MOŻE ze trzy kwadranse
za to raz wyszedł mi patent - pod dziecko w plecaku worek z Hoppkaa na podręczne - malutka torebka od Moniki
trzy godzinki
edit:
Skip Hop - firma produkująca pierdyliasrd gadżetów dla mam i dzieci
onbag - torba taka dla chustowych mam
wrzuć w szukaja - wszystko wyskoczy![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 21-03-2012 o 23:15
też nie miałam firmowego onbaga, tylko a la onbag made by chyba myrra![]()
tylko sam w sobie był ciężkawy, bo z solidnej grubej bawełny
edit: jaką masz torbę od Arabelli?
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 21-03-2012 o 23:17
2 + 7 (2005-2018)