Kilka dni temu wiele osób poruszyły nowości - pasiaki od Diva Milano.
A oto dlaczego:
i jeszcze komentarz
http://manicpixiedreammama.com/diva-...sorrynotsorry/
Kilka dni temu wiele osób poruszyły nowości - pasiaki od Diva Milano.
A oto dlaczego:
i jeszcze komentarz
http://manicpixiedreammama.com/diva-...sorrynotsorry/
Komentarz w punkt.
Szkoda, ze Diva zachowala sie jak na dive przystalo
Niby pasiaki sa powtarzalne, niby tecza ta sama, tylko dlaczego inne firmy, LittleFrog chociazby, jakos potrafia zrobic to po swojemu?
Strzelili sobie w kolano.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
To tyle jeśli chodzi o włoski design
Ostatnio edytowane przez AlicjaR ; 25-01-2016 o 12:17 Powód: Gdzieś mi zniknął tekst komentarza
Mnie chyba najbardziej ruszyła ich odpowiedź - taki foch z przytupem. To nie oni są źli tylko fejsbukowi fani, których zdziwiło takie postępowanie.
L. 12.2014, Przecinek 06.2017
Sa chociaż tańsze te "nowe" girasole?
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
strasznie mnie wkurza takie nachalne łamanie praw autorskich, ale w chustoświecie to żadna nowość, prawda? vide ehawee i ich żurawie, albo yolka od yaro i lisca didka.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Czy Griasol w ogóle ma coś przeciwko? Jeśli paski nie są dokładnie identyczne to czy można w ogóle oskarżyć ich o plagiat? Jeśli ich designer pracował u Griasola to czy rzeczywiście nie ma prawa do delikatnego modyfikowania swoich oryginalnych pomysłów i używania ich?
ehawee tez zerznelo wzor, ich drutokaczki zdaje sie tylko dziob mają w inną stronę, czy jakoś tak.
i jeszcze mokosh i artipoppe mi się przypomniało w wersji ptasiej.
edit: sprawdzilam. ehawee skopiowało wzór Lalu, tylko w innej orientacji - w jednej wersji ptaki ida z góry na dół, a w drugiej od lewa do prawa.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
wydaje mi się, że nie sa aż tak podobne.
ciekawe, czy te wzory są jakoś chronione prawem autorskim?
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
Też tak myślę. Figury geometryczne nie za bardzo mogą być "zaklepane" jako prywatny wzór. Jakby zrobili jakies listeczki albo inne bazrołki od nati to byłby problem. To samo z pasiakami. Podejrzewam, że wiele pasiaków wybierana jest za pomocą kolorystycznego koła jakie można znaleźć w internecie(pomaga dobrać kolory atrakcyjne dla oczu)... chyba, ze się mylę![]()
J
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Antosia 25.08.2014