A ta? U nas był to ostatnio hit powodujący dużą dawkę śmiechu - wszystkie 3 części
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
A ta? U nas był to ostatnio hit powodujący dużą dawkę śmiechu - wszystkie 3 części
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
też teraz czytam Durrella, mąż mi kilka kawałków podczytał przez ramię i pyta, czy to nie dla naszego ośmiolatka (akurat trafił na opis walki gekona z modliszką, jak mu opisałam inną scenkę, śmiał się radośnie)- to chyba świetna lektura dla całej rodziny (btw świetna na bury koniec zimy)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Jul, zamówiłam tego Durrella po lekturze Twoich postówdostałam tylko dwie części, będę szukać trzeciej, ale narazie poszczę od kupowania książek... U mnie teraz Narnia, nie czytałam jeszcze, córka niestety wystraszyła się fauna i nie chce słuchać, ale pomyślałam, że przeczytam dla siebie. A dziś rano skończyłam wywiad z ks. Pawlukiewiczem.
chyba jeszcze nie wznowili trzeciej części. Ja zamówiłam w prezencie po wpisach Soul i chyba jeszcze kilku forumek - forum power![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)