Pokaż wyniki od 1 do 20 z 109

Wątek: Książki dla dzieci 12+ (ostatnie klasy podstawówki, wczesne gimnazjum)

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

A ta? U nas był to ostatnio hit powodujący dużą dawkę śmiechu - wszystkie 3 części

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

też teraz czytam Durrella, mąż mi kilka kawałków podczytał przez ramię i pyta, czy to nie dla naszego ośmiolatka (akurat trafił na opis walki gekona z modliszką, jak mu opisałam inną scenkę, śmiał się radośnie)- to chyba świetna lektura dla całej rodziny (btw świetna na bury koniec zimy )
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chusteryczka

Domyślnie

Jul, zamówiłam tego Durrella po lekturze Twoich postów dostałam tylko dwie części, będę szukać trzeciej, ale narazie poszczę od kupowania książek... U mnie teraz Narnia, nie czytałam jeszcze, córka niestety wystraszyła się fauna i nie chce słuchać, ale pomyślałam, że przeczytam dla siebie. A dziś rano skończyłam wywiad z ks. Pawlukiewiczem.

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

chyba jeszcze nie wznowili trzeciej części. Ja zamówiłam w prezencie po wpisach Soul i chyba jeszcze kilku forumek - forum power
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    chyba jeszcze nie wznowili trzeciej części. Ja zamówiłam w prezencie po wpisach Soul i chyba jeszcze kilku forumek - forum power
    Nie wznowili, ja kupowałam na allegro używaną - koniecznie musieliśmy przeczytać

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annagdynia Zobacz posta
    no to ja zajrzałam, żeby inspiracji poszukać i młodemu coś podrzucić - Dragonlance - czy to trzeba jakoś po kolei lecieć?
    Po kolei, kilka tomów to poboczne historie ale główna rozgrywa się na przestrzeni lat.