Czy wkłady do SIO będą też pasowały do kieszonek innych firm ? (nappime, milovia, kokosi).Czy może nadają się tylko do dedykowanych pieluszek ?
Coś cicho na forum ostatnio.. Wkłady SIO - jeśli poprosisz przy kupnie o zaślepki np. to tak. napki które są na wkłądzie mogą poniszczyć pul kieosznki. Ale ja te wkłądy spokojnie zakłądam do otulacza wełnianego.
dzięki atsumi, o tym nie pomyślałam, że przecież na nim zostaną napkiBardziej chodziło mi o krój i wielkość
A jakie wkłady polecacie do SIO dla półroczniaka ? Chcę wypróbować ten system sio na wyjścia, bo niestety te peluszki które mam na stanie nie wytrzymują i bokami przeciekają. Zastanawiam się jaki rozmiar wkładów wziąć ?? Będzie ok L/XL i do tego Night Plus ? Czy może to za dużo?
Ostatnio edytowane przez kariga ; 09-11-2016 o 23:38
Najstarsza (2012), Średnia (2014), Najmłodsza (2016)
To zależy od wielkości dziecka. Na mojego synka rozmiar wkłądów do SIO L/XL był dobry dopiero ok 9-10 miesiąca. A S/M używamy do dzisiaj czasem, na małe siusiu jest ok. To są fajne dość chłonne i nie grube wkłady. SIO S/M plis Night któryś to będzie już trochę dużo - tzn na noc lub na dłuższy spacer ok. Wszystko też zależy ile siusia dziecko...
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542