Pokaż wyniki od 1 do 20 z 140

Wątek: Mommy Mouse

Mieszany widok

Domyślnie

Milovia akurat nam się nie sprawdza. Z MM mam wkłady L Ale myślę że sio będzie w żłobku wygodniejsze

Lauren
    Guest

Domyślnie

Dziewczyny szefowa MM sama do mnie napisała z informacją,że wymienią mi gumki na nowe oraz,że od kilku miesięcy stosują inne,bardziej trwałe gumki.
    Dziękuję za odzew ze strony MM i cieszę się,że teraz pieluszki mają wytrzymalsze gumki.
    Nadal jestem wielką fanką MM i wiem,że firma dąży do ideału,a jak to w życiu- nie wszystko od razu,dużo rzeczy wychodzo "w praniu" dosłownie i w przenośni
    duży plus dla MM za nowe gumki w pieluszkach.

Domyślnie

Lauren, świetna wiadomość . Takie profesjonalne podejście dobrze o tej firmie świadczy. No i świetnie że cały czas udoskonalają swoje produkty. Tym bardziej jestem do nich przekonana

Chustomanka Awatar Roanna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny trzyma Wam się bez problemu PUL w sio? Ta siateczka jest taka delikatna, mi przy dówch napkach się popruła.. Jakoś mocno nie szarpię odczepiając wkłady, tym bardziej, że nie ma potrzeby, bo napy są współpracujące. Nie wiem czy tylko ja mam ten problem, czy się jeszcze komuś zdarzyło? Trochę zła jestem, bo pieluchy drogie i kilka razy tylko użyte.
    Roan+Roanna 9.2010
    Roaniątko Synek 8.2013
    Roaniątko Córcia 8.2015

Chustonoszka Awatar atsumi
    Miejscowość
    Łódź/Teofilów

Domyślnie

Mi leciały oczka w jednej pieluszce, - wysłałam i dostałam nową, rozmawiałam o tym a NEMO - technika produkcji została tak zmieniona, że teraz powinno być dobrze - napisz do NEMO, reklamacja jak każda inna. Lecą mi też oczka w jednej z pielsuzke AgiSowo, no ale nie będę chyba pisać.. a może?

http://pieluszkiwielorazowe.com.pl - blog pieluchującej mamy

Uprawnienia umieszczania postów