Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?
- Głosujących
- 46. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustofanka
Re: Chimparoo
W piątek popołudniu dotarł do mnie Azur.
Pierwsze wrażenie - sztywny.
Pierwsze szybkie motanie - ciężko mi się dociągał, no i chusta okazała się krótka jak na moje gabaryty, bo przy 2X wiązałam się już na skosach... Ale to dobrze, że się przekonałam jaka długość dla mnie dobra, bo już kombinowałam, żeby sobie sprawić jakąś krótszą chustę
Dziś poszliśmy z synkiem na krótki spacer, no i nosiło się nieźle; a przez to, że materiału miałam mało, to musiałam mocno naciągnąć i syn przyklejony był do mnie jak mało kiedy
Chociaż jak zobaczyłam fotki, to się zdziwiłam, że tak beznadziejnie zawiązałam 2X, bo wydawało mi się, że jest idealnie 
No i ja nie mam jeszcze odwagi nosić na plecach, więc nosiłam tylko z przodu. Może plecaczki byłyby wygodniejsze, hmm..
Generalnie chusta do potestowania super (dzięki za taką możliwość), ale - na szczęście dla mojej kieszeni
- nie zapałałam do niej miłością... Kolor fajny, ale przez tę sztywność, twarde krawędzie i wielkie logo oceniam na 3.
Wklejam fotki (synek przeziębiony, a ja zaraz pewnie też, więc sorki za nasze miny niewyraźne):

Uprawnienia umieszczania postów