Czy kolor azur, jest taki jak na zdjęciu z dzieckiem, czy taki jak na paseczku. Dlaczego nie umieszczacie więcej zdjęć na forum? pooglądałabym sobie chociaż, bo pewnie chusta do mnie dojdzie, jak mi dziecię wyrośnie. Dziewczyny pokazcie sie!![]()
Czy kolor azur, jest taki jak na zdjęciu z dzieckiem, czy taki jak na paseczku. Dlaczego nie umieszczacie więcej zdjęć na forum? pooglądałabym sobie chociaż, bo pewnie chusta do mnie dojdzie, jak mi dziecię wyrośnie. Dziewczyny pokazcie sie!![]()
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
Inga Ty widziałaś ChimparooAgnen miała na spotkaniu w IMiDzie.
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
A Agnen nie miała Jazz czasem?
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
zgadza sie, miala jazz.l
tak, to prawda, miałam jazz![]()
Cała gromadka(kolory w miarę adekwatne):
![]()
Ja testowałam SOL. Zdjęcia już wkleiłam w odpowiednim wątku. Chusta jest super, aż przykro mi będzie się jutro z nią rozstawacBardzo przyjemna, cienka, fajnie się mota, podczas dłuższego noszenia nie opada. Kolor jest piękny, bardzo letni i energetyczny. Krawędzie są faktycznie inne, ale zupełnie mi nie przeszkadzały, nie są dla mnie wcale sztywne. Logo bym odpruła, gdyż zawsze krzywo mi się ustawiało, myślę, że ten środek mógłby byc zaznaczony subtelniej
![]()
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
Planujemy bardzo sympatyczną cenę.![]()
taaa, Jazz teoretycznie widziałam i słuchałam zachwytów Agnen.
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
poza krawędziami ok no i może bez naszywki dosyć wygodna nasz ssak 12 kilo waży więc do wybrednych należę![]()
Franio 16.08.07
Janeczka 10.06.10
Faktycznie, te zdjęcia normalnie na bardzo dobry+Że też ja w żadną się nie zamotałam jak byłam u petisu podotykać...
Mama Joli 29.09.2007. i aniołka:*
[/url]http://www.ekosiec.pl - Didymos, Babylonia, Lenny Lamb, ONO, Manduca
kiedyś: http://www.naszedziecko.org/sklep
niestety, nie mam zdjec w jazzie (w azurze mam, ale u rodzicow). a szkoda, bo jazz kolorystycznie bardzo mi "lezy". wczoraj go mialam na dluzszym spacerze plus w domu plecaczek. no i za szeroki jak dla mnie jest (azur tez byl). plusem wielkim jest zaznaczony przez wszywke-obrazek srodek i rozne krawedzie. jazz byl o wiele sztywniejszy od azura, widocznie mniej prany, uzywany. ja go wypralam w orzechach, wyprasowalam i dzis leci do monjan![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Nie mogę zbyt dużo o Juliet powiedzieć, oprócz tego, że ma przecudne kolory, jest miękka i dosyć cienka. Jest dla mnie za krótka i nie mogłam w niej nosić tak jak zwykle, więc nie miałam szansy porównać.
Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
Biżuteria ręcznie robiona
u mnie chusty już nie maposzła , wiązało sie dobrze , choć pierwsze wrażenie wcale nie było dobre dopiero jak się zamotaliśmy to było fajnie . SOL-na zdjęciach lepiej wygląda niż w realu ,ale i tak ładna.
Myślę że jak ktoś bedzie chciał kupić będzie zadowolony
A ta naszywka hmmmmmm, z jednej strony fajna ,ale taka ogromna i nieładnie przyszyta.
Wiecie te chusty sporo kosztują to mogliby być perfekcyjni
Jest gruba ,mimo że już trochę przeszła , może reszta ją złamie
Oceniam na 4nie 5 bo pierwsze wrażenie nie było na pięć
testowałam jazz
kolor super, elegancki, ciekawy
ale jak dla mnie jest zbyt sztywna, jakby krochmalona
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Ja testowalam Azur i na zdjeciu jakis jasniejszy sie wydaje ....
Moje podsumowanie,
-chusta ciensza od hoppa
-dobrze sie mota
-dobrze utrzymuje ciezar dziecia (moje ok 10kg)
-nie wbija sie w ramiona
-i skosy przyzwoite ,po zawiazaniu kieszonki zostaly mi normalne ogony ,a nie do kostek![]()
ogolnie jestem zadowolona
jedyny minus to chusta nie jest miesista w dotyku,tylko troche sztywna,ale moze po zlamaniu beda inne wrazenia??
SOL jest na piątkęCo prawda przeszkadzała mi trochę ta naszywka, przy której to musiałam sie nagłówkować jak tu chustę zawinąć, żeby małpka nie była do góry nogami
Aha, te słynne sztywne krawędzie mi nie przeszkadzały, może tylko ta szerokość: jest troszkę większa od standardowych chust.
w juliet nie podoba mi się tylko ta naszywka, ale chusta mota i nosi się fajnie, mam nadzieje że jutro uda mi się spacer, to sprawdzę jak przy dłuższym noszeniu...kolory przepiękne...krawędzie owszem sztywne, ale jakoś mi w kieszonce nie przeszkadzają...
jak bym mogła, to już bym jej nie oddała
ale jutro pranie i poleci do olgi...czy poczta będzie strajkować czy jednak nie? macie doświadczenia z inpost?
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012