Patrz Madika, pada śnieg
Od stóp do głów
Patrz Madika, pada śnieg
Od stóp do głów
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Mamrusiedziałaś chyba w mojej głowie zakładając ten temat, bo za mną również bardzo chodził, tylko ciągle coś
Jeszcze myślałam o takim z kończącymi się nakładami, ale nie wiem, czy to jest do ogarnięcia![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Mela na rowerze
Mela na zakupach
O zimie
Ciało bez tajemnic
Wielki piknik
Czy chcesz być moim przyjacielem
A ja czekam
Żegnaj panie Muffinie
Ziuzia
Abecadlik
Kto pocieszy Maciupka
Przygody rodziny Mellopsów
Pan Brumm obhodzi Boże Narodzenie
Tak już jest i już
Muminek i pierwszy śnieg
Mały Gruffalo
Gruffalo
Miejsce na miotle
Książka z dziurą
Zimowe popołudnie
Kto się schował
bazowałam na bonito.....
wruu nie mogę znaleźć książki "Tak już jest i już", czy może chodziło Ci o "Tak jest i już" http://sklep.credo.org.pl/tak-jest-i...u%C5%BC%20jest ??
czyżby i Masła przygodowego Barbary Stenki brakowało?
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
W wątku poszukiwawczym się już pojawia, więc chyba kończy się nakład Astrokota.
Coś jest na rzeczy z Krecikiem i motyle Strzałkowskiej? Już z dwóch sklepów mi z koszyka uciekło, bo niedostępne. Kupiłam w empiku, przepłacając, ale chcę całą serię. Ktoś wie?
Wiesz, pisałam o tym w grudniu
Wydawnictwo zapowiadało wznowienie.
Tak zauważyłam datę ale nie przeszkadza to w tym aby o tym napisać tutaj.
Tym bardziej, że w tym miesiącu ktoś pisał w innym wątku książkowym (ale nie pamiętam jakim) o tym, że ma być kolejna część, a ktoś inny dopisał, że najpierw mogli by wznowić właśnie tego Astrokota (nie wiem czy wznowili czy to stare zapasy, bo swojego mam już jakiś czas i nie kupowałam teraz).
Twój wpis tylko mi o tym przypomniał, nie sądziłam, że odbierzesz go tak osobiście, przepraszam
Nie, nie osobiściespokojnie.
Tyle, że przez kilka miesięcy mogło się sporo zmienić w temacie.
Ja pisałam o kolejnej części i o wznowieniu pierwszej. Wyd się na fb pochwaliło.
Kończy się nakład Starego niedźwiedzia z serii śpiewanek Muchomora. Na stronie wydawnictwa już nie ma, w większości tanich księgarń też nie. Więc jak komuś brakuje to trzeba się pospieszyć![]()