Jak to działa
Ja wolę tytułami![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
no to tytułami uporządkowane w pierwszym poście.
Jeśli mogę prosić nie edytujcie swoich postów w celu dopisania kolejnych książek, tylko w nowym poście piszcie proszę.
mamru ja edytuje tylko na biezaco - tzn. pisze troche, potem wysylam, wciskam edit i dopisuje nastepne - bo mi sie czasem cos zle wcisnie i raz tak stracilam pol posta z Media Rodzina. a tak przynajmniej to co juz poslalam to jest. jak bede dokladala wydawnictwami to juz bede w nowych postach pisala.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Wiadomo co z Wiosną na ulicy Czereśniowej? Wymiotło ze wszystkich sklepów internetowych.
http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/katalog/?psearch[prodkey]=ulicy+czere%C5%9Bniowej
Widziałam dwa pojedyncze sklepy z Wiosną na Czereśniowej, ale wolę dorzucić do koszyka w jakieś taniej księgarni internetowej, a z tych Czereśniowa wiosna zniknęła.
Na stronie Dwóch Sióstr nie ma nic o końcówce nakładu. Chyba.
Zauważyłam, że czeresniowa pojawiaja się i znika falamiostatnio kilka miesięcy była tylko jedna część, potem się pojawiły wszystkie. I teraz znów nie wszystko dostępne. Pewnie robią dodruk raz na jakiś czas. Może napisz do wydawnictwa z zapytaniem na jakim są etapie?
J.2014 i E.2016
chyba tak jest
u nas niedawno Czereśniowa równo w rządku stała w empiku, od koloru do wyboru, aż się szczerze zdziwiłam![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Zapytam. Nie spieszy mi się, tylko mam z tyłu głowy, że brakuje nam Wiosny. I kupić chcę w sensownej cenie,, chyba że faktycznie była ostatnia partia.
A co z Gruffalo? Próbuję się dokopać do jakiś informacji. Gdzieś mi śmigneła informacja o dodruku w maju, potem doczytałam, że to maj 2014 był. Będzie dodruk? Bo parcia takiego nie mam żeby u pana Witka kupić.
W sensie Gruffalo w maju/czerwcu?
Wydawnictwo Eneduerabe chyba należy do tych mniejszych i np. Hokus Pokus też małe i poślizg jest z wydaniem Ze zwierzyną pod pierzyną. Może taki urok.
Na fb była zapowiedź, że Gruffalo ma być wznowione, ale nie pamiętam dokładnie kiedy, chyba mniej więcej w połowie roku. Też zauważyłam cykliczność pojawiania się "Czereśniowych" i cykliczne (coć raczej nie trwające długo) braki nakładu najbardziej pasującej pory rokuMy już mamy komplet, córa dostała właśnie "lato"
Wcześniej męczyłam wydawnictwo o "noc" i mi odpisali, że będzie kiedyśtam, i była – pojedyncze egzemplarze wygrzebane z magazynu. Rzeczywisty dodruk pojawił się jakieś 2 miesiące później.
Właśnie Nocy chyba też teraz nie ma pod dostatkiem. Choć Noc sobie odpuszcze, tym bardziej że mimo nie zawsze pozytywnych opinii Mamoko kupiłam i podoba mi się bardziej. Ale trzy pory już mamy, to Wiosnę też dokupimy.
Gruffalo mialo byc w maju, teraz widzialam info że bedzie chyba w lipcu a ja juz od września na "malego gruffalo" czekam![]()
Marcysia'13 Janka
'18
No dobra, dziecię podrośnie i będzie jak znalazł. Na razie to przez matkę byłoby czytane i na półkę. Ale w pamięci jest żeby kupić jak się pojawi.
A Brzechwa Wiersze z charakterem z Egmontu to na bieżąco coś drukują? Bo na stronie wydawnictwa dostępne, ale w dyskontach już nie. Kupiłabym przy okazji, a tak jednej książki zamawiać nie lubię. Pojawi się jeszcze?