Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaisa Zobacz posta
    Cudni chłopcy w pieknych czapach <3

Cytat Zamieszczone przez Mat Zobacz posta
    Bardzo, bardzo dziękuję! Jestem zachwycona i jest mi cieplutko.
    Chylę czoła przed Twą silną wolą - ja bym nie wytrzymała. Ba! Ja sobie nawet takich wyzwań nie stawiam Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona Dbaj o siebie i spokojnego oczekiwania życzę

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Ta chusta od kilku dni spędzała mi sen z powiek w sensie dosłownym i metaforycznym Bardzo się bałam, że nie zdążę do Świąt, a ma być prezentem pod choinkę. Ale ufff! Zdążyłam Chusta ma sporo powyżej 200 cm. - jest ogromna, bo i taka być miała Kolor to śliczny delikatny łososiowy, włóczka cieniutka, co sprawia, że chusta mimo że wielka, jest dość lekka.

A ja mając już wszystkie przedświąteczne zamówienia zrealizowane, zabrałam się za tworzenie czegoś, co pozwoli udekorować naszą choinkę. Niestety kruche aniołki i szklane mikołaje będą mogły w tym roku zawisnąć tylko na tej wyższej szczuplejszej połowie choinki, żeby nie dorwały ich ciekawskie łapki. Na dole będą pierniki i szydełkowe ozdoby - między innymi takie:

No i na koniec przypominam, że chusty i komplet z 1# są teraz w specjalnej przedświątecznej cenie, czyli -15%:

Komplet "arbuzowy" dostępny od ręki
    Śliczne kolory i ciepła włóczka sprawią, że żadna zima nie będzie straszna
    W składzie włóczki akryl, wełna i troszeczkę moheru (jeśli ktoś jest mega, ale to mega wrażliwcem, to ten moher może przeszkadzać).
    Chusta jest duża, spokojnie można się nią omotać.
    Cena: 199 zł. + przesyłka.

Chusta jest duża i ciepła przez dość gęsty wzór. W składzie akryl, moher i wełna - nie jest gryząca, ale ma moherowy włos, więc mega wrażliwców może podgryzać.
    Kolory najlepiej oddane na pierwszym zdjęciu. Postaram się po południu zrobić dodatkowe zdjęcia, bo te o zachodzie słońca są nieco zażółcone.
    Cena: 145 zł. + przesyłka.

Pomarańczka: wełna 60%, akryl 40%, bardzo miła w dotyku, raczej z tych cieńszych chust.
    Długość ok. 180 cm.
    Cena: 140 zł. + przesyłka.

100% miła wełenka (gatunek te, z którego była chusta Iwanny i dziewczynkowa judyt). Chusta jest w ciepłym odcieniu ciemnego beżu - tzw. kolor camel albo toffi Jest duża, spokojnie można się nią otulić. Cena: 160 zł.

SPRZEDANA
    Ostatnio edytowane przez magnus ; 17-12-2015 o 13:43

Uprawnienia umieszczania postów