Ostatnio edytowane przez magnus ; 18-04-2015 o 14:46
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asieńko dziękuję za miłe słowowłosy uparcie zapuszczam dla Kogoś, a kolor kocham nad życie
a na szyi mam komin, nie pamiętam gdzie kupiłam, reservd? nie wiem, pamiętam że kosztował 9,90![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 18-04-2015 o 15:50
Asiu, wszystko zostaje jak było omówione!! Nic, ale to nic nie zmieniam. Ja raczej myślę jeszcze o dodaniu nowego
Tak więc komplet z tej włóczki mur beton obstalowany u Ciebie i będę czekać na niego cierpliwie
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/3076.JPG
Czerwona - zawsze marzyłam i dokładnie o tym wzorze, który pokazałaś. To moze zdecyduje się na nia tez skoro włóczkę juz masz. Ale mi się nie spieszy. Jedno tylko - chciałabym choć raz mieć coś z mitenkami![]()
Cudne te Twoje włosy
Dobrze, to powoli, powolutku coś tam będzie szło w kierunku realizacji, ale to może maj/czerwiec, skoro się nie śpieszy, o.k.?
Co do mitenek, to nie wiem, czy mi włóczki wystarczy, bo kupowałam na komplet czapka+chusta. ZobaczymyAle myślę, że nic straconego - najwyżej z następnym komplet będziemy się nastawiać na 3-częściowy
Dziś ukończona kilka dni temu chusta do akceptacji:
![]()
I pokazywana wcześniej w zajawce chusta z cieniusieńkiej wełenki (90%). Na razie opcja dorosła, dziecięcą skończę pewnie jutro.
Chusta jest duża, ale leciutka, niegryząca. Długość ok. 190 cm.
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 15-08-2015 o 12:48
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014