Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    ja też wpadlam podziękować! za czapkę którą pokochalam od pierwszego wejrzenia
    Poproszę jeszcze do mojej czapy to co mamru ma na szyji to jest chyba coś na "b", prawda? taka mała chustka nie ażurowa.

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Granatu Zobacz posta
    Poproszę jeszcze do mojej czapy to co mamru ma na szyji to jest chyba coś na "b", prawda? taka mała chustka nie ażurowa.
    Co ma mamru na szyi to nie wiem, bo to nie moja robota, ale pewnie o baktus Ci chodzi
    Da się zrobić
    Ostatnio edytowane przez magnus ; 18-04-2015 o 14:46

mamru
    Guest

Domyślnie

Asieńko dziękuję za miłe słowo włosy uparcie zapuszczam dla Kogoś, a kolor kocham nad życie

a na szyi mam komin, nie pamiętam gdzie kupiłam, reservd? nie wiem, pamiętam że kosztował 9,90
    Ostatnio edytowane przez mamru ; 18-04-2015 o 15:50

Chustofanka Awatar olula
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Asiu, wszystko zostaje jak było omówione!! Nic, ale to nic nie zmieniam. Ja raczej myślę jeszcze o dodaniu nowego

Tak więc komplet z tej włóczki mur beton obstalowany u Ciebie i będę czekać na niego cierpliwie
    https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/3076.JPG

Czerwona - zawsze marzyłam i dokładnie o tym wzorze, który pokazałaś. To moze zdecyduje się na nia tez skoro włóczkę juz masz. Ale mi się nie spieszy. Jedno tylko - chciałabym choć raz mieć coś z mitenkami

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Asieńko dziękuję za miłe słowo włosy uparcie zapuszczam dla Kogoś, a kolor kocham nad życie

a na szyi mam komin, nie pamiętam gdzie kupiłam, reservd? nie wiem, pamiętam że kosztował 9,90
    Cudne te Twoje włosy

Cytat Zamieszczone przez olula Zobacz posta
    Asiu, wszystko zostaje jak było omówione!! Nic, ale to nic nie zmieniam. Ja raczej myślę jeszcze o dodaniu nowego

Tak więc komplet z tej włóczki mur beton obstalowany u Ciebie i będę czekać na niego cierpliwie
    https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/3076.JPG

Czerwona - zawsze marzyłam i dokładnie o tym wzorze, który pokazałaś. To moze zdecyduje się na nia tez skoro włóczkę juz masz. Ale mi się nie spieszy. Jedno tylko - chciałabym choć raz mieć coś z mitenkami
    Dobrze, to powoli, powolutku coś tam będzie szło w kierunku realizacji, ale to może maj/czerwiec, skoro się nie śpieszy, o.k.?
    Co do mitenek, to nie wiem, czy mi włóczki wystarczy, bo kupowałam na komplet czapka+chusta. Zobaczymy Ale myślę, że nic straconego - najwyżej z następnym komplet będziemy się nastawiać na 3-częściowy

Dziś ukończona kilka dni temu chusta do akceptacji:

I pokazywana wcześniej w zajawce chusta z cieniusieńkiej wełenki (90%). Na razie opcja dorosła, dziecięcą skończę pewnie jutro.
    Chusta jest duża, ale leciutka, niegryząca. Długość ok. 190 cm.

Ostatnio edytowane przez magnus ; 15-08-2015 o 12:48

Uprawnienia umieszczania postów