Rączka się pokazała![]()
Zaczęte mam trzy robótki - w każdym pokoju - i tak wędruję cały dzień za Basią i jak się na chwilę czymś zajmie, to ja siup! do robotyHadime mam plan skończyć Twój komplet do weekendu.
edit : Hadime I love you!
Losanno wpakować się chciała cała reszta, nie tylko rączka. Dlatego musiałam szybko kończyć zdjęcia![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 04-03-2015 o 12:18
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asia ja i tak Cie biorę mentalnie za niedościgły wzórnie wiem jak Ty to robisz, że dłubiesz tyle tych koralików i chust. Przy dzieciach w tym dziecię w moim wieku. Ja wiem,że córka ma jest dość wymagająca ale jedynaczka a ja wciąz nie mogę znaleźć takiej konstruktywnej chwili dla siebie.
handime, ślicznie Ci w czapach.
ps. Raczka świetna!!! Mistrz 2 planu![]()
Z koralikami to rzeczywiście trzeba mieć dłuższą chwilę, żeby się z tym majdanem rozłożyć. Ale szydełko jest bezproblemowe. Można w każdej chwili przerwać. Z drutami jest trudniej. I dziergam w tzw.międzyczasie, jak Basia sobie "chodzi". Wszystko robię w międzyczasie. Np.nagminnie wycieram kurze chusteczkami do pupy, bo zwykle są pod rękąZanim bym poszła po ścierkę, to "moment" zajęcia się sobą przez B.mógłby minąć. Z resztą muszę cały czas być przy niej, bo ma bardzo różne pomysły. Przed chwilą wdrapała się na bujak i próbowała na nim stanąć
![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu ależ zdj Basinkowej rączki rozczulające !!!
rewelacja !
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
no teraz to nie ma opcji, zeby mi wiało za kołnierz
cudny Asiu!!!dziekuję!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014