Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustofanka Awatar wewiora
    Miejscowość
    Wlkp

Domyślnie

Moja, moja !!!
    Szymon 02.2012, Monika 08.2014

Chustofanka

Domyślnie

Moje chusta i czapa przyszły w pon i tak oto stałam się posiadaczką najpiękniejszego nakrycia głowy pod słońcem! Dziękuję (Ciekawa jestem chusty z tej włóczki)

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wewiora Zobacz posta
    Moja, moja !!!
    Jutro wysyłam.
    Cytat Zamieszczone przez Granatu Zobacz posta
    Moje chusta i czapa przyszły w pon i tak oto stałam się posiadaczką najpiękniejszego nakrycia głowy pod słońcem! Dziękuję (Ciekawa jestem chusty z tej włóczki)
    Bardzo się cieszę
    Chusta też będzie, tylko nie wiem, kiedy...

Chustonówka Awatar sanrioo
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

o matkości że też tu nie weszłam wcześniej! przepiękne rzeczy! jest jakaś kolejka?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sanrioo Zobacz posta
    o matkości że też tu nie weszłam wcześniej! przepiękne rzeczy! jest jakaś kolejka?
    Dzięki piękne
    Do końca tygodnia powinnam się wyrobić z rzeczami z kolejki. Potem chciałabym zrobić chustę od czapki Granatu, a potem luzik

Chustomanka Awatar dagape
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Asiu, chciałam Ci napisać, że komplet od Ciebie spisuje się idealnie nawet w największy mróz! Tzn. największy, jaki był u nas tej zimy, czyli -14 stopni Bałam się, że mimo że włóczka ciepła, to nie będzie grzał z powodu dziur we wzorze. Ale grzeje! I to jak Jest absolutnie cudowny! No i czapka od Ciebie to pierwsza czapka, którą noszę bez obciachu, w dodatku chętnie! A moja córa ciągle chodzi i mówi: a mamusia to ma taki ładny komplet, chustę i czapkę, która pasuje do chusty!
    Jeszcze raz dziękuję!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dagape Zobacz posta
    Asiu, chciałam Ci napisać, że komplet od Ciebie spisuje się idealnie nawet w największy mróz! Tzn. największy, jaki był u nas tej zimy, czyli -14 stopni Bałam się, że mimo że włóczka ciepła, to nie będzie grzał z powodu dziur we wzorze. Ale grzeje! I to jak Jest absolutnie cudowny! No i czapka od Ciebie to pierwsza czapka, którą noszę bez obciachu, w dodatku chętnie! A moja córa ciągle chodzi i mówi: a mamusia to ma taki ładny komplet, chustę i czapkę, która pasuje do chusty!
    Jeszcze raz dziękuję!
    To ja dziękuję za tak miły wpis! Naprawdę dodałaś mi nim skrzydeł
    Ta włóczka jest bardzo ciepła - czuję jak mnie grzeje podczas dziergania. Własnie skończyłam niebieski komplet z tego gatunku i zabieram się za dziewczynkowy baktus w kolorze Twojego kompletu

Uprawnienia umieszczania postów