Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Alien
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Mam jak Leoni, chciejstwo na śliwkową, tylko kasy brak...
    A Mikołaj tegoroczny ma ograniczony budżet, także i z tego sposobu nie mogę skorzystać, a szkoda, bo cudna jest...
    K. VIII 2011 i P. VIII 2014

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Zrobię w przyszły weekend nowe zdjęcia i jeszcze Was pokuszę Ale bardzo mnie cieszą Wasze wpisy, że się podoba

Chustofanka

Domyślnie

O to, to!
    Bo i mnie kusi ta śliweczka, tylko na moim monitorze ona baardzo ciemna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iska Zobacz posta
    O to, to!
    Bo i mnie kusi ta śliweczka, tylko na moim monitorze ona baardzo ciemna.
    Bardzo ciemna nie jest. Jest taka...śliwkowa Zrobię nowe zdjęcie, obiecuję

Domyślnie

Dostałam kiedyś kubek z napisem Lead me NOT into temptation, I can find the way myself .. z rysunkami ciast i ciasteczek , czekoladek ...nawiązujący do moich słabości cukierniczych.
    hmmm Teraz to hasło odnosić będzie się musiało do Twoich dzieł Asiu - znalazłam drogę do kolejnego uzależnienia...wiedziałam, że jak się raz dam skusić to wpadłam Śledzę Twój wątek chyba od samego początku, długo się broniłam i masz - WPADŁAM PO USZY A do współuzależnionych mam propozycję założenia Klubu Jawnych Magnusoholiczek ale nie myślę o terapii tylko pielęgnowaniu uzależnienia
    Ostatnio edytowane przez mama40_2007 ; 24-11-2014 o 21:03

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama40_2007 Zobacz posta
    Dostałam kiedyś kubek z napisem Lead me NOT into temptation, I can find the way myself .. z rysunkami ciast i ciasteczek , czekoladek ...nawiązujący do moich słabości cukierniczych.
    hmmm Teraz to hasło odnosić będzie się musiało do Twoich dzieł Asiu - znalazłam drogę do kolejnego uzależnienia...wiedziałam, że jak się raz dam skusić to wpadłam Śledzę Twój wątek chyba od samego początku, długo się broniłam i masz - WPADŁAM PO USZY A do współuzależnionych mam propozycję założenia Klubu Jawnych Magnusoholiczek ale nie myślę o terapii tylko pielęgnowaniu uzależnienia
    Kochana, sobie wydrukuję ten post w 10 kopiach i porozwieszam w różnych miejscach Dziękuję

Uprawnienia umieszczania postów