Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustomanka Awatar sheep

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    W takim razie ciągle wolna. Zapraszam!
    biorę!

Chustonoszka

Domyślnie

Nie wiem czy to alergiia bo faktycznie skore mam zaczerwieniona nawet przy meriono ale juz z kaszmirem nie mam takich problemow no ale chusta widze juz znalazla wlascicielke wiec moge spac spokojnie Teraz pewnie "grubasy" robic bedziesz wiec bede sobie tylko podziwiac ale moze blizej wiosny znowu jakies cudo zwiewne bawelniane wrzucisz a jesli nie to na priva bede Cie scigac pewnie

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheep Zobacz posta
    biorę!
    Super! Juz do Ciebie piszę
    Cytat Zamieszczone przez Szczebiotka Zobacz posta
    Nie wiem czy to alergiia bo faktycznie skore mam zaczerwieniona nawet przy meriono ale juz z kaszmirem nie mam takich problemow no ale chusta widze juz znalazla wlascicielke wiec moge spac spokojnie Teraz pewnie "grubasy" robic bedziesz wiec bede sobie tylko podziwiac ale moze blizej wiosny znowu jakies cudo zwiewne bawelniane wrzucisz a jesli nie to na priva bede Cie scigac pewnie
    Skoro po merino masz zaczerwienioną skórę, to chyba jednak reakcja alergiczna. Jakbyś coś chciała, to pisz Wezmę pod uwagę

Chustonoszka

Domyślnie

Asiu dzieki Chusta w przyszlym tygodniu powinna byc juz u mnie, zobacze jak sie w ogole "dogaduje" z takim okryciem bo do tej pory w chuscie a la poncho zasuwam i mega mi wygodnie, jak ta od Ciebie okaze sie wygdna na takie codzienne wyjscia to pewnie jak najszybciej sie odezwe tak by na przyjazd grudniowy odebrac no I na pewno jedna taka ozdobna mgielkowa mi sie marzy..
    No jak nic wpadlam jak przyslowiowa sliwka w kompot z twoimi cudnymi wyrobami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szczebiotka Zobacz posta
    Asiu dzieki Chusta w przyszlym tygodniu powinna byc juz u mnie, zobacze jak sie w ogole "dogaduje" z takim okryciem bo do tej pory w chuscie a la poncho zasuwam i mega mi wygodnie, jak ta od Ciebie okaze sie wygdna na takie codzienne wyjscia to pewnie jak najszybciej sie odezwe tak by na przyjazd grudniowy odebrac no I na pewno jedna taka ozdobna mgielkowa mi sie marzy..
    No jak nic wpadlam jak przyslowiowa sliwka w kompot z twoimi cudnymi wyrobami
    Miło się czyta takie posty Jestem bardzo ciekawa, czy komplet przypadnie Ci do gustu... Pozdrawiam ciepło!

Domyślnie

Taka zajawka tego, co się między innymi niedługo pojawi i będzie do wzięcia:

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

przyjemna zapowiedź czegoś pięknego
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Chusteryczka Awatar Emila
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    Taka zajawka tego, co się między innymi niedługo pojawi i będzie do wzięcia:

Piękne kolory!
    Michał - 16.03.2014

Uprawnienia umieszczania postów