Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Dziękuję, dziewczyny Po ciąży zostało 6-7 kilogramów, ale mam zamiar szybko się ich pozbyć.

Szczebiotko, jeśli jesteś zdecydowana, to ja Ci tę chustę odłożę do czasu aż zorganizujesz fundusze na polskim koncie. Czapki niestety nie zrobię, bo to włóczka ze starych zapasów i więcej jej nie mam. A co do wysyłki za granicę, to w Europie przesyłka wyniesie ok. 20 zł.

Chustonoszka

Domyślnie

Asiu to ja poprosze te chuste przelewy rozpracowalam, kosztuje grosze, jedyny minus ze moze zajac 3dni przejscie kasy. Dowiedzialam sie tez ze paczka ma do mnie przyjsc wiec przesyl do PL, jeszcze tylko o czape sie dopytam (wlasnie przeprowadzilam sie do Irlandii I wieje tu paskudnie czy nie masz na stanie np jakies szarej wloczki niegryzacej i np tylko kwiatka w takim kolorze jak chusta, albo jak w ogole juz Ci tej wloczki nie zostalo to nawet szary ten kwiatek (bo o czapie tej z kompletu czerwonego mysle)
    W kazdym razie i tak poprosze dane do przelewu za chuste, przesyl jak masz jakiegos dobrego nie drogiego kuriera to wole niz poczte bo ostatnio mam z nimi na bakier, no I jesli dasz rade czape mI wydziergac to tez od razu podlicz prosze

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

A napisz tylko, ile mam czasu na tę czapkę - kiedy ta paczka z PL ma iść do Ciebie? Bo w domu chyba nic szarego nie mam, ale mogę kupić. Na kwiatek włóczki wystarczy. To miałby być taki fason, jak ta z czerwonego kompletu?

Chustonoszka

Domyślnie

Asiu paczka najwyzej poczeka Tylko bardzo prosze o wloczke "niegryzaca" bo ja do welny na wiecej niz metr nie podchodze fason tej od czerwonego kompletu bardzo mi sie podoba

Uprawnienia umieszczania postów