Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dagape Zobacz posta
    Jeju, jakie piekne te chusty, ktore wychodza spod Twoich rak... Stane do tej wolnej, bialo-brazowo-rozowo-fioletowej. Moze ona moja bedzie?
    Dziękuję
    Cytat Zamieszczone przez sweetrose Zobacz posta
    a jaki model czapeczki do tej włóczki i kolorystyki mógłby być??
    Model z tych, które są w galerii. A kolor to trzeba by poszukać i coś dobrać. Ostatnio robiłam amarantowy szal, kolor powinien pasować (jestem poza domem), to w tej chwili nie porównam.
    Cytat Zamieszczone przez ola79 Zobacz posta
    Ja stanę do obu.
    Ta dziewczynkowa już ma właścicielkę, chyba że myślisz o kremowej pajęczynce (zdjęcia e pierwszym poście).

Chustofanka Awatar olula
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Asiu, ja sie wykończę do czasu aż będzie moja gotowa to chyba do każdej będę stawać . Tez stanę do tej, bo mnie kusi. Ile mozna mieć chust maksymalnie na stanie ??? Są jakieś unijne zalecenia w tej kwestii

Chustoholiczka Awatar sweetrose
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

bo pewnie z tej samej włóczki żeby była kilku kolorowa to by się nie dało takiej przy głowie zrobić??

i taka chusta z czapką mi się marzy http://picasaweb.google.com/11543754...52736677790050
    Junior 2011
    Oleksander 2016
    Zośka 2021

Domyślnie

ta chusta do której stoję to inny wzór niż mam prawda?? niż moje szarości??

napisz mi proszę jak blondynce jak opatulić się chustą tak by wyszło tak jak w tym linku https://picasaweb.google.com/1154375...13345644048018

i czy taka chusta ( głównie o kolorystykę mi chodzi) jest możliwa do wydziergania??
    http://picasaweb.google.com/11543754...98547007104338
    co to była za włóczka, gryząca?? może na kropelkach??
    To jest inny wzór, mniej dziurawy.

Żeby się tak owinąć, zwijasz chustę w rulon, obwiązujesz się jak szalikiem i końce chowasz pod spód. Robiłam to spontanicznie, ale chyba właśnie tak, jak opisałam

Tej turkusowo-fioletowej włóczki w tym ani w zeszłym sezonie nie było w żadnym sklepie. Szkoda, bo śliczna była.

Cytat Zamieszczone przez olula Zobacz posta
    Asiu, ja sie wykończę do czasu aż będzie moja gotowa to chyba do każdej będę stawać . Tez stanę do tej, bo mnie kusi. Ile mozna mieć chust maksymalnie na stanie ??? Są jakieś unijne zalecenia w tej kwestii
    Unijnych zaleceń nie znam Znam za to dziewczyny, które mają po kilkanaście chust

bo pewnie z tej samej włóczki żeby była kilku kolorowa to by się nie dało takiej przy głowie zrobić??

i taka chusta z czapką mi się marzy http://picasaweb.google.com/11543754...52736677790050
    Można zrobić kolorową, tzn. z tej samej włóczki, co chusta. Trochę kombinacji, ale mam jeszcze sporo tej włóczki.

A tej z linka też już nie ma. Monitoruję, bo jeszcze jedna dziewczyna coś takiego chciała.

dokebu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta
    A tej z linka też już nie ma. Monitoruję, bo jeszcze jedna dziewczyna coś takiego chciała.
    To jaa , ale mam czas i poczekam! Dziękuję magnus za monitoring i pamięć

Chustofanka Awatar olula
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Jeśli nikt chusty nie bierze, to ja ją zwijam, tylko poprosze czapulkę na 54 cm do tego i mitenki. Moze byc z jednego kolorku tj. z amarantu,a moze byc tez z tych kilku, i mitenki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olula Zobacz posta
    Jeśli nikt chusty nie bierze, to ja ją zwijam, tylko poprosze czapulkę na 54 cm do tego i mitenki. Moze byc z jednego kolorku tj. z amarantu,a moze byc tez z tych kilku, i mitenki.
    Rezerwacje wygasły, więc chusta leci do oluli

Chustofanka Awatar olula
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Czyli mi rosnie powoli stosik ;D
    Asiu, uzależniam się od Twoich wyrobów. Musze Cię zapytać niedyskretnie: ile sama masz chust osobiście???

Uprawnienia umieszczania postów