Dziękuję, dziewczyny
Domi, ja się obawiam, że jak się Młode urodzi, to nie będę miała czasu na umycie zębów, nie mówiąc o innych mniej podstawowych czynnościach. Przynajmniej tak przy A. miałam. Chyba że trafi mi się mniej wymagający egzemplarz.
Dziękuję, dziewczyny
Domi, ja się obawiam, że jak się Młode urodzi, to nie będę miała czasu na umycie zębów, nie mówiąc o innych mniej podstawowych czynnościach. Przynajmniej tak przy A. miałam. Chyba że trafi mi się mniej wymagający egzemplarz.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
E tam, przy drugim jest zupełnie inaczej, sama zobaczyszz doświadczenia wiem, że jest ciut trudniej, ale nie mówię, że nie da się tego fajnie opanować, zwłaszcza przy drugim już tak dużym. Myślę, że znajdziesz czas na swoje dzierganie. Kwestia organizacji, tylko początki wydają się takie nie do ogarnięcia
![]()
drugie egzemplarze są lepiej dopracowane
i sa zupełnie bezproblemowe i malo absorbujące
Myślę, że przy drugim dziecku my jako rodzice zdecydowanie mniej panikujemywrzucamy na luz, bo już coś wiemy z praktyki przy starszym.
Wpadłam tu jeszcze na chwilkę żeby życzyć Ci zdrowych, spokojnych i spędzonych w cudnym towarzystwie Świąt!
Oby tak było
Za życzenia dziękuję i Tobie oraz wszystkim zaglądającym życzę spokojnych, zdrowych Świąt.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014