Aksamitko, nie chowaj się w lodówce, ja Cię proszę! Już się martwiłam, że zachorowałaś - tak długo Cię nie było... I pustki w domu moim
W takim razie śliwka leci do CiebieCo do szczegółów (robimy czapę?) to poproszę na priv.
Hainaut, postaram się cyknąć zdjęcie mitenek, ale nie obiecuję, że dzisiaj. Spróbuję...
Żeby miło i kolorowo zakończyć ten rok, ciąg dalszy wczorajszej sesjiKomplet już zaakceptowany przez właścicielkę - tylko Wam pokażę:
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:50
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
A naprawdę jestem chora
I wszyscy chorzy w domu. mały wziął i do kompletu zagorączkował znowu wysoko...
Priva pośle z domu juz,bo w przychodni siedzę i muszę oprzytomnieć zaraz![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Asiu jak zwykle piękne zdjęcia bo o dziełach nie wspomnę
a ja jak zawsze jestem pod wrażeniem kurtki Twej![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Dzięki![]()
A chusta może podgryzać osoby bardzo wrażliwe. Na liście włóczek z włoskiem, jest to jedna z mniej podgryzających (chyba mniej niż Twoja morska). A czapka i rękawiczki są zrobione z tej samej włóczki, co Twój morski komplet.
Dziękuję, kochanaJa sobie wymyśliłam niespodziankę dla Twojej Nelly na wiosnę, ale na razie nic jej nie mów. Za to, że tak pięknie pozuje i robi zdjęcia
A kurtka powinna iść już na śmietnik, bo ma tyle lat, co mój syn (czyli 4,5) i była co sezon intensywnie eksploatowana. Dobrze, że na zdjęciach jeszcze jako tako wygląda, bo bardzo ją lubię![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Ja nie wiem, kiedy znajduję czas. Naprawdę. Pomiędzy robieniem innych rzeczy, wieczorami i w weekendy. A dziś mam wolny dzień i mi się marzyło przedpołudnie z szydełkiem i kawką, to musiałam kilka spraw załatwić i mnóstwo czasu spędziłam jadąc samochodem ślimaczym tempem po zasypanym śniegiem mieście.
Bambusy są najróżniejsze i co za tym idzie ceny różniste. Akurat ja robię z tego:
https://www.e-dziewiarka.pl/index.ph...d=285&Itemid=2
https://www.e-dziewiarka.pl/index.ph...d=280&Itemid=2
Wychodzi tak (chociaż nie lubię pokazywać zanim nie skończę, no i zdjęcie w sztucznym świetle, bo na dworze wali śnieg, to jednak nie to):
![]()
Wychodzi bardzo fajnie i jest mega miękkie, ale robi się ciężka, bo się nitka rozwarstwia...
Tylko to za grube na chustę... No i drogie dość...
Rudy lisek jest jak najbardziej do wzięcia. Mam w tej chwili dostępne tylko to, co w pierwszym poście.
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:51
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
![]()
To moja prawda!!!?
Mam nadzieje, że nie nadenerwujesz się przy niej za dużo przez rozwarstwienie włóczki...
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
TwojaNo coś Ty - mnie rozwarstwianie włóczki nie denerwuje, tylko trochę dłużej się robi, bo trzeba precyzyjnie włóczkę łapać. Z resztą chusta już prawie gotowa. Zdjęcia w weekend.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu dostałam komplecik jest cudowny, mieciutki, super![]()
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)