Ale piękna ta śliwkowaGdyby nie to, że mam swoją winno-czerwona i czekam na szara ta już byłaby moja
![]()
Cieszę się, że się podoba![]()
Zmykam, idę kawkę wypić
Dziewczyny kolejkujące, tzn. w pierwszej kolejności Hainaut poproszę o decyzję jak najszybciej![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Piękna ta sliwka, szczęśliwa nabywczyni![]()
Oby się znalazła
noruniu, jakby co, to my jesteśmy na COŚ umówione na luty. Pomyśl, co byś chciała.
Jutro przyjdzie - zobaczysz![]()
Jasne
Czerwoną włóczkę mam już w domu, nawet mitenki dla Ciebie popełniłam, żeby zobaczyć, jak się robi z tej wełny (równiutko, ładnie wychodzi).
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Przemyslalam sprawe, obejrzalam garderobe i.. torebkii... na razie spasuje. Doszlam do wniosku, ze poza czerwienia jednak przydaloby sie cos neutralnego, typu bez...
Takze poczekam na razie na czerwony komplet.
(a moge Cie poprosic o przeslanie mi moze na PW zdjecia mitenek? Jesli nie sprawi Ci to klopotu oczywiscie). Moglabym sie juz nimi cieszyc na Nowy Rok.![]()
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
jupi!!!
Aksamitko!!! zobacz jaki dobry dzień, to co bierzesz
hihihihiih
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
nie ma bata, zapewne już pozamiatane,bo Aksamitka zachorowała na ten kolor![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i