Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Niezapominajka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Asieńka to ja bym chciała taką jak miodowa tylko w pudrowym różu jak ta zimowa o którą pytałam da się

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    czy ja juz pisalam ze wiecej tu nie wchodze? uch dobrze dla portfela mego ze jest pusty
    odi droga, przez wakacje postaram się rozwinąć skrzydła i będę Cię regularnie kusić

Cytat Zamieszczone przez buniaaa Zobacz posta
    to zastanowię się jeszcze raz i dam znać na pw
    Basiu, no problemo - ja tam wierzę, że Ty sama dasz radę - najgorsze sa pierwsze 3 kwadraty, potem już się nauczysz wzoru i będzie łatwo.

Cytat Zamieszczone przez MiodowaKropelka Zobacz posta
    Piękny kocyk, piękne chusty i w ogóle wszystko made by magnus od dawna podziwiam
    MiodowaKropelko (co za cudny nick - właśnie sobie taką kropelkę miodową wyobraziłam ) - dziękuję za miłe słowa

Cytat Zamieszczone przez Niezapominajka Zobacz posta
    Asieńka to ja bym chciała taką jak miodowa tylko w pudrowym różu jak ta zimowa o którą pytałam da się
    Asiu, chcesz konkretnie z tamtej włóczki? Bo tamta to jest taki bardziej zgaszony wrzos niż pudrowy róż (bardziej w fiolet wpada - tu link do sklepu: http://www.fastryga.pl/go/_info/?user_id=4541&lang=pl

Jeśli ma być pudrowy róż, to bedziemy musiały o innej włóczce pomysleć. Daj znać
    Ostatnio edytowane przez magnus ; 14-05-2012 o 16:40

Uprawnienia umieszczania postów