już
chusta ma już właścicielkę![]()
już
chusta ma już właścicielkę![]()
Ostatnio edytowane przez belfe ; 02-01-2012 o 22:01
jak zwykle piękne, ale fiolety już mam w postaci chusty i jest moja ulubioną, szarości czekają na zimę, a ja zaglądam do Ciebie....
c
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Przepraszam, że dopiero teraz, ale jakoś mi umknęło w poświątecznym zamęcie...
Bardzo dziękuję - publicznie, a co- za zielony komplet kaszmirowo-akrylowy. Siostra jest zachwycona, przez całą Wigilię siedziała zamotana w chustę
Kolor przepiękny, gdyby nie to, że zieleń totalnie nie moja, pewnie bym jej tego prezentu nie dała... No i ta mieszanka włóczek jest cudna w dotyku. Czy masz z niej inne kolory? Bo może się złamię i zamówię coś dla siebie?
![]()
Anyczko, bardzo się cieszę, że chusta siostrze przypadła do gustu. Bo to dla mnie zawsze podwójny stres robić coś na prezent, bo po pierwsze - czy spodoba się osobie zamawiającej i po drugie - obdarowanej.
Przesyłam link do aukcji z włóczką, z której była robiona ta chusta (ta dwa posty wyżej też jest z Himalai, z tej opisywanej jako turkusowa). W domu mam w tej chwili tylko brąz z tego gatunku.
http://allegro.pl/wloczka-himalaya-k...029590967.html
http://allegro.pl/himalaya-kasmir-wl...017536232.html
Pozdrowienia![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Jedno z moich ulubionych zestwień kolorystycznych - już od dawna za mną "chodziło" - popiel + czerwień (taka normalna, nie jest bardzo jaskrawa - nie wiem, jak to wypada na Waszych monitorach).
Skład: cieniutki akryl z dosatkiem moheru - jest miękka, nie gryzie (no chyba, że ktoś zupełnie nie toleruje włochatych włóczek).
A dziś do nowej właścicielki poleciała taka chusta - proszę o informację, że dotarła
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:11
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
taka za mną chodzi od dawien dawna
z takim szarym i niebieskim
tylko paski rozłozone tak na koncu, jak tutaj
dało by się?
a to jest szary czy biały?
cholera! za dużo tych cudów masz,zaraz oczopląsów dostanę...![]()
Ostatnio edytowane przez AMK ; 05-01-2012 o 17:22