Ha! Już niebawem będę mogła podziwiać ten efekt na swojej osobistej szyi![]()
Ha! Już niebawem będę mogła podziwiać ten efekt na swojej osobistej szyi![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Ania mama Krzysia (2003), Anielki (2005), Jadzi (2009) oraz Faustyny (2012)
http://szuflanndia.blogspot.com
Wreszcie doszła do mnie tęcza! (wreszcie, bo PP jak zwykle nawaliła) Brak mi słów - coś wspaniałego! Chusta jest rzeczywiście cieniutka i w wyglądzie oraz dotyku ma niewiele wspólnego z moją grubą zieloną, ale po założeniu jej na ramiona od razu robi się cieplutko. Wełna to jednak wełna. Zdziwiłam się, że tak ażurowa konstrukcja może dawać tyle ciepła. Chusta jest przyjemna w dotyku. Nie tak puchata jak moherek, ale przyjemna. A te tęczowe barwy... Miodzio!
Mistrzostwo świata!
Zamówiłam jeszcze zielone mitenki do kompletu do zielonej chusty i oczywiście również są piękne
Dziękuję!
Pat, dzisiaj mam tak okropny dzień, że tylko usiąść i płakać. I takie słowa, jak te Twoje, dają mi poczucie, że trzeba się wziąć w garść i iść do przodu, bo jest po coDziękuję ślicznie!
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Trzeba, trzeba, zdecydowanie trzeba, bo kto mi pomoże pielęgnować mój nowy nałóg?Boszzzzzz, i ja do niedawna nie znosiłam wełny...
![]()
Moja wrzosowa chusta poleciała wraz z siostrą męża do jej domu w Walii, strasznie jej się podobałai nie potrafiłam dziewczynie odmówić
W domu został mi się tylko i AŻ mój piękny ukochany komplet i już myślę na jaką chustę zapoluję u Ciebie wiosną
magnus jeszcze raz BARDZO dziękuję!!!... i przypominam się z prośbą o fotkę szafeczki na buty
magnus, szafki na buty też robisz, hihihi?![]()
Asiu ja również dziękuję za mój piękny o;iwkowy komplet. Jesteś bardzo zdolnaJuż nie mogę doczekać się mojego kolejnego zestawu w popielatym kolorze,
Dziewczyny, niesamowite jesteścieAż się uśmiech sam pcha na paszczę
A o szafce rzeczywiście zapomniałamPostaram się jutro zrobić zdjęcie, a jak zapomnę, to proszę o przypomnienie
![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Widzę, że wszechstronną rodzinkę tworzycie
P.s. Asiu, myśl nad tymi facetami!![]()
Dziś w końcu memu mężowi udało się na tyle wcześnie wrócić, że na dworze było jeszcze w miarę jasno i mogliśmy zrobić zdjęcia![]()
No więc przedstawiam efekty mojego dłubania
Do akceptacji przyszłych właścicielek
szalikocoś + czapa z Himalai - to nie jest komplet, ale można razem nosić
I czerwoności - nie wiem, jak ją widać na Waszych monitorach, ale to naprawdę ładna głęboka czerwień, taka, jak lubię
A mitenki "zrobiły" się jakoś spontanicznieMoże ktoś je przygarnie
![]()
dokebu, a szafkę to mam wrzucić do Twojego wątku?
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:01
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
http://strony.aster.pl/magnus/zdjecia/757.JPG taki zestaw bym chciala i ja![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Asiu piękności, a tęczowa chusta![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:02
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
ja chetnie mitenki przygarne![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Zaraz priva skrobnę
Musiałam jechać na cmentarz z moim dzieckiem, bo ono od 1 listopada jest zafascynowane cmentarzem po zmroku, tzn. palącymi się zniczami i codziennie jeździmy.
No i zapomniałam o chuście, która jest do wzięcia. Milusia, ciepła (mieszanka akrylu, wełny i moheru), ale niegryząca. Bardzo dobrze mi się ją robiło ze względu na kolory - kojarzą mi się z latemNajdłuższy bok ma ok. 190 cm.
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:02
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Olu, właśnie nie bardzo się da, bo włóczka jest cieniutka. Czapkę trzeba by w dwie-trzy nitki robić, a nie jestem w stanie tej cieniowanej włóczki równo poskaładać, tak by kolory się ładnie układały (musiałabym rozwinąc cały motek i pociąć). Mitenki od biedy można zrobić, tyle że one są za małe, by uzyskać efekt przechodzenia kolorów i może się zdarzyć, że jedna mitenka będzie fioletowa, a druga turkusowa.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014