śliczny![]()
śliczny![]()
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
Aniu, dzwoniłam do pasmanterii - mają tę turkusową wloczkę, więc mogłabym zrobić komplet nr 108. Daj znać, co i jak![]()
No coś Ty? Dorób całe stadko. Mogą też zamieszkać na choince.
Chyba tak zrobię
Przypominam się z kocykiem:
Ma około metr na metr..
Nikt nie chce?
A może komuś taką chustę?
To moja ulubiona Himalaya Kasmir, więc włóczka mięciuchna. Kolor to w realu taka dojrzała malina.
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 18:49
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu, czy ten niebieski komplet Himalaya z postu 796 poszedł? Bo w galerii nie widzę..a chyba się zakochałam![]()
A. i J. (23-06-2010)
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu,a czy będziesz robić chusty bez moheru,bo nie trawię moheru niestety.kusi mnie bardzo ta akrylowa czerwona,muszę podumać mocno.tylko nie wiem czy ona zimowa jest.a czy zrobiłabyś mi zestaw bez moheru (gdybyś robiła) chustę i taki beret zimowy,tylko bez daszka i nie musi być taki ścieg oczywiście,chodzi mi o wielkość i wykończenie paskiem:
http://www.rockmetalshop.pl/data/gfx...0/102902_1.jpg
nie wiem czy pamiętasz,pewnie nie,ale kiedyś kupiłam u Ciebie chustę fioletową i czapke do niej (taka co była nie rozciągliwa na obwodzie i co okazało sie jej zaletą potem),stuprocentowo to nie była nić owłosiona,tylko gładka.właśnie takie są fajne,nie wiem tylko co to było.
Asiu a z czego ta Hiacyntowa? Bo może ja bym ją wzięła tylko jakim wzorem robisz i skład włóczki i nazwa mi potrzebna![]()
Napisałam PW, w końcu się zdecydowałam na chustę, no i dobrze, bo ja nie umiem wybieraćale zakochałam się w niej zwyczajnie i już nie będę kombinować
Czekamy teraz tylko na decyzję mojej sąsiadki![]()
ok, pomyślę![]()
Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)
martuszko, to Linate Angora -30% poliakryl, 70% angora. Mnie nie gryzie, ale wrażliwych będzie podgryzać.
W tej chwili hiacyntową mam taką:
A będzie jeszcze w takim wzorze (tylko nie wiem, kiedy, bo ten wzór się strasznie długo robi):
Napisałam priv, niestety nie mam dobrych wieści na temat składu tej włóczki, ma moher
Myśl, myśl![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 18:51
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
magnus zaryzykuję, to miłość od pierwszego wejrzenia i nie będę już szukać, najwyżej będzie mnie ciut łaskotać![]()
Dalej mysle nad tymi mitenkami.. Nie wiem czy dam rade finansowo.. Na kiedy by byly gotowe?
wow!!!![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Aśku, a czyś Ty dostała moją wiadomość z pomiarem głowy matysi? i czy dalej uwzględniasz mnie w zamówieniach (komin dla mnie czarny i czapka dla młodej)?
Cieszę sięI zapraszam
Myślę, że przełom października i listopada mniej więcej.
Kochana, dostałam, ale zdążyłam już zacząć coś innego (nie byłam pewna, czy się nie rozmyśliłaś). Włóczkę dla Ciebie już mam - przemiła, śliczna - mam nadzieję, że równie ładnie będzie wyglądać w robocie. Potrzebuję kilku dni i pokażę, co zdziałałam.
To jest akryl z wełną i moherem. Ma włosek, więc wrażliwca pewnie może gilgotać. Gryźć raczej nie, bo to miękkie. Mnie nie gryzie wcale.
Ostatnio edytowane przez magnus ; 17-10-2013 o 22:49
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014