Pokaż wyniki od 1 do 20 z 8766

Wątek: Moje włóczkowe wolne chwile - #1 - wszystko, co dostępne, zawsze w # 1

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprotka Zobacz posta
    Dziękuję za linki
    Chciałabym coś takiego, tylko mniej szalone kolorystycznie bo to dla prawie 70 latki
    https://photos.app.goo.gl/tEqNrYJI2jSgqHoY2
    Wiem ze nosi granat, fiolet, oberzyne, ciemny turkus, bordo, stalowy, khaki też byłoby ok. Masz jakiś pomysł? Jeszcze żeby było z wełna i grzało

F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
    Paprotko, czy to miałby być 1 kolor? No bo tutaj te paseczki kolorowe dodają "szaleństwa", ale można zrobić taki wzór tylko jednobarwną włóczkę. Jutro Ci pokażę, jak to mniej więcej by wyglądało, bo teraz z telefonu nie wstawię zdjęcia.

Cytat Zamieszczone przez buniaaa Zobacz posta
    Po co ja tutaj zaglądałam ;( cudo <3[/CENTER]
    Buniuuu, ta chusta wyszła naprawdę super i bardzo ją polecam. Cena jest, jaką jest, bo wzór włóczkożerny, pracochłonny, no i chusta ogromna, ale gwarantuję zadowolenie I jestem otwarta na niewielkie negocjacje cenowe, żeby tylko już nie leżała bezczynnie w szufladzie

Cytat Zamieszczone przez Trzeciaczek Zobacz posta
    Dotarł komplet
    Jestem zachwycona jest cudowny
    Dziękuję Asiu po raz kolejny się nie zawiodłam. Do następnego. Jestem mega zadowolona.

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
    Bardzo się cieszę Niech się dobrze nosi, grzeje i cieszy Oczywiście zapraszam i pięknie dziękuję

Cytat Zamieszczone przez gosia2809 Zobacz posta
    Mogę tylko napisać och i ach bo zawsze wzdycham jak zamieścisz coś nowego śliczne rzeczy robisz

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
    Dziekuję ślicznie
    Ważny jest dla mnie każdy sygnał, że wątek żyje, zaglądacie i że warto siedzieć z szydełkiem czy drutami po nocach

Chustoguru Awatar gosia2809
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

ja zawsze podziwiam nie wiem ile razy skomentowałam ale wiernie i z przyjemnoscią oglądam Twoje nocne wypociny szydełkowo-drutowe

Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia2809 Zobacz posta
    ja zawsze podziwiam nie wiem ile razy skomentowałam ale wiernie i z przyjemnoscią oglądam Twoje nocne wypociny szydełkowo-drutowe
    :kiss

Paprotko, może coś takiego, tylko w dowolnym kolorze?

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magnus Zobacz posta

Myślałam o tym, ale mi marjen sprzątnela
    A spodobał mi się linkowany, bo nie jest taki mega poważny tylko gdyby ograniczyć np do dwóch kolorów?

F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Domyślnie

Myślałam o tym, ale mi marjen sprzątnela
    A spodobał mi się linkowany, bo nie jest taki mega poważny tylko gdyby ograniczyć np do dwóch kolorów?

F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
    Czyli linkowany w jakimś kolorze + paseczki w drugim kolorze? Jakie by to miały być? Co byś widziała najchętniej? Granat + np.bordo paski? Albo stalowy + bordo paski albo granatowe paski? Coś takiego? I czy musi być 100% wełna czy może być mieszanka z wełną w składzie?

Domyślnie

Baktus z przemiłej w dotyku wełenki merino robiony na zamówienie

Dwie laleczki do łapeczki czekają na swój dom
    Wzrost ok. 14 cm.
    Cena: 50 zł + przesyłka.

Ostatnio edytowane przez magnus ; 12-11-2017 o 14:40

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Asiu, wybacz mieszam, chciałabym jednak jednokolorowy, taki jak na foto. Teściowa kupiła płaszcz w jodelke, więc nie będę mieszć.
    Jakiś ciemny turkus udałoby się?

F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Domyślnie

Asiu, wybacz mieszam, chciałabym jednak jednokolorowy, taki jak na foto. Teściowa kupiła płaszcz w jodelke, więc nie będę mieszć.
    Jakiś ciemny turkus udałoby się?

F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
    dałoby radę Poszukam włóczki i podeślę linki na priv. Ma być turkus czy morski też wchodzi w grę?

Chusteryczka Awatar buniaaa

Domyślnie

Buniuuu, ta chusta wyszła naprawdę super i bardzo ją polecam. Cena jest, jaką jest, bo wzór włóczkożerny, pracochłonny, no i chusta ogromna, ale gwarantuję zadowolenie I jestem otwarta na niewielkie negocjacje cenowe, żeby tylko już nie leżała bezczynnie w szufladzie
    myślę nieustannie wiesz mam za m-c urodziny chyba od męża zażyczę sobie taki prezent.
    a napisz mi proszę czy czapkę d niej masz i czy ona bardzo mała? Bo ja głowę mam taką troszkę większą od przeciętnej wielkości...
    Basia mama Bartka (marzec 2006) i Olka (wrzesień 2010)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buniaaa Zobacz posta
    myślę nieustannie wiesz mam za m-c urodziny chyba od męża zażyczę sobie taki prezent.
    a napisz mi proszę czy czapkę d niej masz i czy ona bardzo mała? Bo ja głowę mam taką troszkę większą od przeciętnej wielkości...
    Czapka ze zdjęcia się sprzedała, ale mam tę włóczkę, więc może powstać czapa specjalnie dla Ciebie Tylko daj, proszę, znać wcześniej, bo trochę jestem zakorkowana zamówieniami. Tak żebym na spokojnie zdążyła

Uprawnienia umieszczania postów