Ach! Stanę![]()
Ach! Stanę![]()
Aleeee cudo !!!! Cudna !!!!!! Marze o takiej.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
piękna, ale niestety zapomniałam o szczepieniui kasa na chustę przepadła.
Antoni III.2013i Magda VI.2015
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dziś do wzięcia ogromniasta niegryząca absolutnie akrylowa chusta za 169 zł. + przesyłka.
![]()
![]()
![]()
![]()
Do wzięcia jest też komplet z wełny 100% alpaka w ślicznym malinowo-czerwonym kolorze.
Zrobiony jest z wełny, więc bardzo wrażliwych może podgryzać, ale jak na wełnę jest miły w dotyku.
Czapka na głowę max. 55 cm.
Cena: 185 zł. + przesyłka.
![]()
![]()
![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
O rany, Asiu jak Ty pieknie wygladasz!!! Sladu nie ma, ze dopiero co urodzilas![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Oj służy Ci macierzynstwo, służy...![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Asiu ja bym stanela do tej pierwszej, wlasciwie zdecydowana jestem tylko prosilabym czas do jutra co by pokombinowac z przelewami z zagranicy. Pytania 2 mam czy moglabys do tego ewentualnie czape dorobic i czy orientujesz sie moze jak z wysylka za granice
Akrylowa chusta prześliczna! A ty też super wyglądasz![]()
Dziękuję, dziewczynyPo ciąży zostało 6-7 kilogramów, ale mam zamiar szybko się ich pozbyć.
Szczebiotko, jeśli jesteś zdecydowana, to ja Ci tę chustę odłożę do czasu aż zorganizujesz fundusze na polskim koncie. Czapki niestety nie zrobię, bo to włóczka ze starych zapasów i więcej jej nie mam. A co do wysyłki za granicę, to w Europie przesyłka wyniesie ok. 20 zł.
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu to ja poprosze te chusteprzelewy rozpracowalam, kosztuje grosze, jedyny minus ze moze zajac 3dni przejscie kasy. Dowiedzialam sie tez ze paczka ma do mnie przyjsc wiec przesyl do PL, jeszcze tylko o czape sie dopytam (wlasnie przeprowadzilam sie do Irlandii I wieje tu paskudnie
czy nie masz na stanie np jakies szarej wloczki niegryzacej i np tylko kwiatka w takim kolorze jak chusta, albo jak w ogole juz Ci tej wloczki nie zostalo to nawet szary ten kwiatek (bo o czapie tej z kompletu czerwonego mysle)
W kazdym razie i tak poprosze dane do przelewu za chuste, przesyl jak masz jakiegos dobrego nie drogiego kuriera to wole niz poczte bo ostatnio mam z nimi na bakier, no I jesli dasz rade czape mI wydziergac to tez od razu podlicz prosze![]()
A napisz tylko, ile mam czasu na tę czapkę - kiedy ta paczka z PL ma iść do Ciebie? Bo w domu chyba nic szarego nie mam, ale mogę kupić. Na kwiatek włóczki wystarczy. To miałby być taki fason, jak ta z czerwonego kompletu?
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu paczka najwyzej poczekaTylko bardzo prosze o wloczke "niegryzaca" bo ja do welny na wiecej niz metr nie podchodze
fason tej od czerwonego kompletu bardzo mi sie podoba
![]()
chusta dotarła, jest miękka i lekka, starannie zrobiona. No i ten kolor![]()
Jestem zachwycona, dziękuję
![]()
Asinus asino pulcherrimus
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Magnus, jaki jest koszt wykonania kominu z niegryzącej wełny, typ jak w poniższym linku:
https://plus.google.com/photos/11543...48936286877440
dzięki za odpowiedź![]()