co tylko chcesz![]()
co tylko chcesz![]()
znalazłam takie cuś:
elbazetko, pewnie to pierwsze najlepiej oddaje rzeczywisty kolor, co?
Zadna fotka nie odda koloru,probowalam dwoma aparatami,poczekaj na swoja.
Brikola, ja oczywiście bardzo chętna byłabym na krótkie koraliki i może bransoletkę (bo kolczyki nie dają spokoju mojej Loli, musi je wyrywać, uszy zresztą uwielbia - szarpać, oczywiście). Tylko się zastanawiam, czy się wypłacęDrogie te Twoje cuda? Bo jakoś cen nie mogę znaleźć... A imieniny i urodziny już niestety miałam
![]()
jest!! Mam już moja olive groove! fotki jutro jak będzie słońce, jest śliczna!!
musiałam się powstrzymywać by juz dziś nie ulepić czegoś! już wiem co i jak![]()
takie coś zmontowałam
i rzeczywiście żadne zdjęcie nie pokazuje faktycznego koloru tej manduki
tu w akcji (kolor oczywiście zupełnie inny jest...)
![]()
Fajny kapturek![]()
Ja mam czerwoną manducę, tam kaptur jest nieciekawy, bo biały, wygląda jak podszewka, prześcieradło, etc. Tyle dobrego, że światło odbija.
W czarnej manduce kaptur jest czarny, co latem pewnie niezbyt prakyczne może być (szczególnie ostatnio).
A tu - piękny wzór, taki kaptur na wierzchu to ozdoba!
Fajnie wyszla ta bizuteria.I wy jacy ladni!
Rzeczywiście ładna. I widzę, że wygodna, łatwo się łapki wystawia na zewnątrz. Moja córka ostatnio się strasznie wścieka, że trudno jej je wystawić w Sleepy Nico. Ale ta cena....
Ta tez jest piekna - oj szkoda, ze nie mozna kupic obuale chlop by mnie chyba obral ze skory
![]()
W koncu przyszla!!!
Dodaje fotki (troche na szybkiego robione) i zgadzam sie z poprzedniczkami - ciezko oddac prawdziwy kolor tej Manduki.
Fotki w akcji mam nadzieje dodac niebawem![]()
czy gdzieś można jeszcze taką kupić?
Aś, Julek '08 i Alik '11
Ależ ona ładnaPocieszam sie tylko tym, ze swoją mniej reprezentacyjną nabylam w okazyjnej cenie
![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Naprawdę piękna!![]()
Poszperaj po necie, na pewno gdzies sa - ja swoja kupilam w jakims francuskim sklepie, ale ostatnia byla.
Nie moge wyjsc z podziwu co to za ewenement kolorystyczny jest![]()
OT:
kachna 2001
manduka piękna ale ja jeszcze bym chciała być taka zgrabna![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Super fotkai jaki udany kontrast skarpetek z Twoimi wlosami
Dopisuje sie pod uwagami co do figury
ja znalazlam cos takiego, to oddaje calkiem calkiem kolor
![]()