Ma ktos?Chetnie obejrzalabym fotki w akcji,bo mysle o zamianie pawiszonow wlasnie na nia (o ile bede mogla nosic spokojnie).Bo ze mancuca chyba najlepsza z ergo gotowych,to juz ustalone?
Ma ktos?Chetnie obejrzalabym fotki w akcji,bo mysle o zamianie pawiszonow wlasnie na nia (o ile bede mogla nosic spokojnie).Bo ze mancuca chyba najlepsza z ergo gotowych,to juz ustalone?
Ostatnio edytowane przez elbazetka ; 24-06-2009 o 18:48
A co,tez ci sie podoba?Wg moich upodoban,najladniejsza z manduc.
ja mam (tu powinien być szeroki uśmiech, oj, naczekałam się na nią, naczekałam, ale jest! niestety, fotek nie mam jeszcze, a mąż zabrał aparat na delegację. Boję się, że zdjęcia niewiele by pomogły, bo kolory wychodzą przedziwne. Nosidło w świetle dziennym jest wojskowo zielone, w świetle sztucznym prawie brązowe; nadruk kwiatków bardzo delikatny, różny w zależności od tego, pod jakim kątem się patrzy; zamek, wstawki i logo turkusowe. Oboje z mężem mamy na lato przede wszystkim ciuchy khaki i podobne, więc pasuje
![]()
Bialo-czarne 6.Czekam na decyzje kolezanki,jak nie zechce to sie do ciebie zgloszeZamieszczone przez rybka303
.
A jak jest z podtrzymaniem nóżek? Różni się oliwka od standardowych manduk?
Ona na zdjęciach ma inny kolor niż w rzeczywistości. Widziałam na żywo Manducę Judit - jest zdecydowanie wojskowo-zielona w świetle dzienno słonecznym. Nie ma prawie nic z tej szarości, co na zdjęciach producenta.
Ale mimo to jest bardzo ładna!
Julka 2001, Zosia 2007
No to musze sie dobrze zastanowic,bo troche kosztuje,jak mi sie nie spodoba,to kto kupi?Poczekam z decyzja do jutra.Szkoda,ze ten aparat w delegacji...
kolezanka czyli ja sie zdecydowala i bierze pawiszonyZamieszczone przez elbazetka
![]()
swoja droga tez chorowalam na ta manduce wlasnie, w sklepie slingjax.co.uk miala ja Shani, i nawet mozna dostac 10% rabatu jak jej sie kod poda (musze go gdzies znalezc, ale mozna go tez wyszukac na stronce naturalmamas na banerze na gorze)
akacjo, nosiłam w natur, różnicy nie widzę. Materiał jest trochę inny, bo to nie bawełna z konopiami, ale biobawełna. Ja też żałuję, że aparat w delegacji, ale jutro wieczorem wraca razem z właścicielem, więc mam nadzieję, że w niedzielę się uda coś wrzucić. Choć, jak już napisałam, nie wiem, czy to coś pomoże w kwestii koloru...
Dziękuję judyt za podpowiedź!![]()
Wlasnie przyszla moja oliwkowa mancuca,bardzo mi sie podoba,faktycznie inna nieco niz na zdjeciach producenta,nieco ciemniejsza no i faktycznie oliwkowa.Urokliwa.Jak sie otrzasne nieco z tych wszystkich zlych wiesci,ktore do mnie dotarly to zrobie fotki.Nie mialam okazji zalozyc jej jeszcze,bo dziecko chore i spi,ale dziwi mnie,ze pasy naramienne takie waskie.Czy ciezar opiera sie zatem przede wszystkim ba biodrach?
gratuluję dobrego zakupu, cieszcie się z manduki! rzeczywiście ciężar rozkłada się przede wszystkim na biodrach i to jest absolutna rewelacja (przynajmniej dla mojego zwichrowanego kręgosłupa!)
Czyli jednak jest oliwkowa? Bo na niektórych zdjęciach wygląda jak szara. A mi się podoba ta nowa JardineNoir, bo ja mam hopla na czarno-białe![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
No oliwka,khaki.Niestety faktycznie,robilam zdjecia dwoma apratami i obydwie partie fotek wyszly kolorystycznie tak,jak u producenta.![]()
elbazetka, czy kolor olive grove w tym linku jest bardziej zbliżony do rzeczywistego niż na zdjęciu producenta?
2007, 2009, 2016