A ten wełnisty kaszmirowy jak wielkościowo? Szeroki w kroku?
A ten wełnisty kaszmirowy jak wielkościowo? Szeroki w kroku?
Ja mam pulchne 12kg/92rozm. aktualnie 34cm w udzie i ostatnio bardzo mi się sprawdza na noc otulacz tetro. On faktycznie zupełnie inaczej układa się na pupie dla takich grubaśnych udziaków wg mnie super. Wełenka cienka, miękka i milusia. Wkładam do niego szare wkłady.
IKropek! Natalka 11.06.2014
iwotree a ile ma Twoje dziecie w pasie? wkłady masz oryginalne tetro? tez mi sie wydaje ze konstrukcja tetro jest cudna na grube uda.
aaa... no i jeszcze sie boje czy na wysokość styknie...
Mam trzy wkłady flanelowe tetro 4 warstwowe, stosuję na zmianę z szarymi. Bardzo fajnie chłoną. Tak jakoś się ta wilgoć rozchodzi równomiernie, wytrzymują duuuże siku(kupki w nocy już się nie zdarzają). Mała w pasie ma ok. 50cm i zapinam na ostatnie zapięcie ale to głównie dlatego żeby brzuszka nie cisnęło w nocy. Na dzień zapinam na trzecią od końca. Też się martwiłam o wysokość ale niepotrzebnie zapinam na 2-3 guzik od góry. To takie biodrówki, wkład flanelowy tetro mi z nich cały czas z przodu wystaje więc zawijam go do środka.
IKropek! Natalka 11.06.2014
litewskie responsible mother z welnianego filcu bedzie idealny- one sa bardzo miekkie przy nozkach. nieldugo bedzie z pupeczkowo.pl szlo tam zamowienie zbiorowe, najlepiej pogadaj z Daria, ktora to organizuje.