A mój się naumiał zakładać tetrę![]()
Na noc używamy pampków, kupiłam jakieś inne. Dzisiaj M. mi mówi, że one mu śmierdząperfumowane są. Teraz to już nawet kupy zapiera. Muszę go jeszcze nauczyć prania pieluch
![]()
Ja tym razem kupiłam siatki do prania, łatwiej opróżnić wiaderkojuż się śmiałam do męża, że przy trzecim nauczy się też prać
ubierać i spłukiwać kupy już umie
![]()
córki: M 04.2012, R 11.2013 i B 08.2016 27tc [*]
Chyba zlikwiduję w domu pampersy, których używam na noc i wyjścia, to się wtedy nauczą mężczyźni w domu przewijać w wielo. Teraz się migają - hyc i pod byle pretekstem pampersik. Mam wrażenie, że dopóki wyłącznie kp i nie mam szans żeby zostawić dzidzię na dłużej pod opieką inna niż moja nie uda mi się przewalczyć tego przewijania w wielorazowe. Lenistwo straszne.
Ja się na początku bałam, że mój szybko zrezygnuje z wielo, bo nie bedzie mu się chciało tego zakładać, kombinować co z czym się łączy. Nakupiłam więc kieszonek, żeby było łatwiej. Dla siebie tetry i formowanki. I co się okazało? Że mąż woli tetry i formowanki, a kieszonek nie lubi bo - jak twierdzi - to się nie opłaca, kiedy całą pieluchę trzeba zmieniać za każdym razem. Teraz nie dość, że używa najczęściej tetry, to jeszcze nauczył się je składać :O