Pokaż wyniki od 1 do 20 z 84

Wątek: Mężczyźni a pieluszki wielorazowe.

Mieszany widok

mru
    Guest

Domyślnie

Trzeciaczku, ja po prostu spłukuję tą pieluszkę, a jeśli było grubo, to wkładałam i wkładam papierki. Pralkę najpierw nastawiam na płukanie, potem wszystko piorę z Bio-D na 60 stopniach. Plam brak. No nie wiem, serio tak jest. Nie jestem ani sprzedawcą, ani producentką pieluszek, więc reklama nie jest w moim interesie.

Chustofanka Awatar Trzeciaczek
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Ja tam po mlecznych kupach nie mogę sprać bez zapierania. A papierki przy jajowie niewiele dają coś tam pomagają ale wiadomo kupa się rozlewa Tak mam do tej pory tyle tylko że młody te kupy robi o stałych porach teraz a skończył cztery miesiące wczoraj Czekam tylko aż odstawie od cyca. Może przy zwykłym jedzeniu kupy będą bardziej stałe. Nie chce zebys odebrała jako atak moja wypowiedź . Wiadomo teraz to już pestka ale początki były takie sobie szczególnie jak człowiek niewprawiony myślę że przy następnym będzie fajniej. Ale na nic nie zamieniłaś naszych pięknych pieluszek
    Mąż: 25.12.2013 Młody 24.08.2015. godz 18:18.
    KOCHAM WIĘC NOSZĘ

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Może robi wyjątkowo trwałe, bo po moich dwóch dziewczynach pieluchy czyste a nie zapieram
    a co do odstawienia to przy rozszerzaniu diety jest IMO zdecydowanie gorzej niż z mlecznymi, z którymi obcowanie to niemal przyjemność...

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    Może robi wyjątkowo trwałe, bo po moich dwóch dziewczynach pieluchy czyste a nie zapieram
    a co do odstawienia to przy rozszerzaniu diety jest IMO zdecydowanie gorzej niż z mlecznymi, z którymi obcowanie to niemal przyjemność...
    i tu sie zgodzę. Moje dzieci do odpieluchowania robiły rzadkie kupy i było to utrapienie
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustofanka Awatar Trzeciaczek
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Eeee to super mialyscie A miałam nadzieję że kupy przejdą jak odstawie Zobaczymy jak będzie
    Mąż: 25.12.2013 Młody 24.08.2015. godz 18:18.
    KOCHAM WIĘC NOSZĘ

Chustonoszka Awatar kaasiaaczq
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trzeciaczek Zobacz posta
    Ja tam po mlecznych kupach nie mogę sprać bez zapierania. A papierki przy jajowie niewiele dają coś tam pomagają ale wiadomo kupa się rozlewa Tak mam do tej pory tyle tylko że młody te kupy robi o stałych porach teraz a skończył cztery miesiące wczoraj Czekam tylko aż odstawie od cyca. Może przy zwykłym jedzeniu kupy będą bardziej stałe. Nie chce zebys odebrała jako atak moja wypowiedź . Wiadomo teraz to już pestka ale początki były takie sobie szczególnie jak człowiek niewprawiony myślę że przy następnym będzie fajniej. Ale na nic nie zamieniłaś naszych pięknych pieluszek
    Trzeciaczek ja mam to samo.
    Moja córcia skończyła 4 miesiące. Jest na piersi i kupki brudzą pieluszki jak jakieś markery
    Używamy tetra+wełniak, każda pielucha jest zapierana po kupie. Pierzemy z praniem wstępnym na 95st. Oczywiście wcześniej płukanie i powiem szczerze że i po takich zabiegach czasem z prania wychodzą brudne pieluszki...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka