Jak dla mnie w tym tygodniu królują pościel dziecięca, tkaniny obiciowe i obrusy![]()
Jak dla mnie w tym tygodniu królują pościel dziecięca, tkaniny obiciowe i obrusy![]()
Dla mnie natek za duzo nowych wychodzi.
Niektore nawet ladne, niektore kicz totalny, ale po co ich az tyle?
zula I koce jeszcze3w1 ma sie wtedy w domu
![]()
Carlotta 26.06.2015
Rafael (*) 20.05.2013
Theodor 17.05.2010
Milan 29.10.2007
---
Przepraszam za brak polskich znakow.
Mam wrażenie, że te przaśne Natki to raczej na przaśny rynek amerykański... Patrząc niekiedy na gusta zwykłych Amerykanek mam wrażenie, że właśnie dla nich takie kicze i kiczusie się tworzą![]()
Ale Nati ma też zdecydowanie superowe wzorki!
Ethno Red- Miele![]()
Ja zawsze wzdycham do chust Starry Night, mi się kojarzą z malarstwem impresjonistycznym, uwielbiam![]()
No i te Crabs, jak ręcznie malowane, bomba!
Z całym szacunkiem dla Pellicano Baby, jak dla mnie wszystkie ich chusty są na jedno kopyto. Kupię tęczowe kolorki, ale co tydzień mam wrażenie że widzę to samo.
Za to Artipope Tweed B&W- WOW!!!
i czy tylko ja mam wrażenie, że Burning Tiger ma te paski jakby 3D?
Z tego przeglądu dłużej zatrzymałam się też na Oschy i Kokosce Brave.
Hanusia 1.02.2006 i Adaś 11.11.2015
Mrscreme, śledzę te przeglądy już jakiś czas i wydaje mi się, że nie tylko Pellicano, ale też Tekhni, Lawilde, Mokosh, Solnce i Artipope tkają większość chust na jedno kopyto tylko w różnych kolorach. No ale ja całości ofert nie śledzę, tylko wierzę, że Alassea do przeglądów i tak wybiera te najładniejsze i najciekawsze.
A co do natek - ta z autkami nadałaby się na dywanik w pokoju moich chłopców, za to podobne różyczki widuje się na narzutach w domach starszych pań.
Za to coraz częściej podobają mi się chusty LL. Ta z obecnego przeglądu też ładna![]()
Mama dwóch Aniołków (+12. 2010 i +11.2018), Andrzejka (03.2012), Julka (04.2014), Martusi (09.2015), Karolka (10.2019) i Helenki (03. 2021)
:
Z jednej strony zgadzam się z dziewczynami, ale z drugiej te chusty serio są ładne, a Freya Nevi mega w tym wydaniu kolorystycznym![]()
Żona, mama, doula
Synek maj 2012r. Córcia wrzesień 2014r
Jeśli chodzi o Pellicano, a także Tekhni, AP, itd - mają swoje sprawdzone wzory, które wypuszczają w milionie kombinacji kolorystyczno - składowych.
Do przeglądów staram się włożyć jak najwięcej tego, co jest wypuszczane w tygodniu. Jakbym miała sama oceniać co jest najładniejsze i najciekawsze to ekhm... byłoby tu znacznie mniej pozycji
A tak to każdy znajdzie dla siebie coś fajnego.
Brave jest taką chustą dla każdego, wersja ekonomiczna, przyjazna dla budżetu
Cennik:
RS $75
Size 4 -$89
Size 5 -$92
Size 6 -$95
Size 7 -$97
A z kolei Tyger - faktycznie sprawia takie wrażenie. Tu z bliska:
![]()