kupiłam tu na bazarku, od forumki z UK - podawała link ale ja już go nie pamiętamZamieszczone przez magnolia
U mnie Wonnderoo rady nie dałyale PD bambusowa na noc i otulacz daje spokojnie -żadnych przecieków nareszcie
![]()
U mnie też się bambusowa świetnie sprawdza w nocy, ale na razie u 5 miesięcznej córki, więc nie wiem, jak będzie przy starszym dziecku (pieluszka niby od 3-16 kg).
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
U nas starszak śpi w Wonderoo z podwójną wkładką (plus papierek,żeby na pewno mu było suchutko), no chyba że ząbkuje - wtedy nie wytrzymujemy toksycznego smrodku i zakładamy jednorazówkę. Tymuś śpi w BG, PD lub Itti Bitti (niestety zdarzają się przecieki we wszystkich trzech) lub w Flexi Tot-sie i moim ukochanym otulaczu wełnianym IV, który mnie jeszcze NIGDY nie zawiódł.
Ignaś ur. 26.06.2007 i Tymuś ur. 30.03. 2009
U nas też parę razy zawiodła wonderoo, wciąż zastanawiamy się co używać na noc, póki co jedzemy na jednorazówkach, ale źle mi z tym![]()
a ja powiem, że wonderoo kompletnie się nie popisał i już dawno poleciał na bazarek, ale myślę, że wonderoo po prostu nie jest dla mojego dziecka (o Wero tu myślę). Teraz śpi w BG z podwójną wkładką i nie ma żadnego przecieku. Najmłodsza zaś najczęściej sypia w BG AIO-i pomimo opinii uwielbiam te pieluchę-wie, wiem, kiepsko jest uszyta i dłuuuuuuuugo schnie ale extra chłonie! A jeśli BG się suszy to bambuska Little Lamb+wkładka bambusowa/ew. konopna i gatki storchenkinder. Teraz się skusiłam na wełenkę imse vimse więc pewnie wełenka poleci na nocki
![]()
ja polecam Micro Dizzy - http://www.ekobaby.pl/sklep.php?cat=8&id=164&ec=0
są mega chłonne! do środka dal pewności wkładam wkładkę konopną, bo młody wciąż je 2 razy w nocy.
oraz Wonderosy-nic nie przecieka dzięki profilowanym wkładkom, co sie niestety zdarzało przy Bg...
czasem pd plus dodatkowa wkładka konopna, też dają radę![]()