Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: o co kaman z oscha

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natalie Zobacz posta
    W sklepie artipope jest chusta za prawie 6tys euro a co do cen to prawda jest taka ze jak sie kupi nawet za te 1,5-2 tys zł to odsprzeda sie ja za jakiś czas za tyle samo. Mozna powiedzieć ze to inwestycja
    inwestowanie w chusty jest bardzo ryzykowne, nie wiadomo co będzie modne za 2 lata jak się zdecydujesz sprzedać chuste. A co do roznicy mdzy Oscha a Didkami, to i Osche sa rozne i Didki w grubości wiec nie można generalizowac, Oscha tworzy krótsze serie, bardzo pracuje nad PI-ARem malej manufaktury z artystycznym zacięciem, eksluzywnejm chusty trudne do kupienia. Didki sa czasami brzydsze ale maja niemiecką solidność- material z ekobawelny, ekolnu, etc, , zresztą niewielkie marze to w Niemczech akurat tradycja całego rynku. Ale jak cos się dobrze sprzedaje to dotkaja ( w Didku) czasami druga serie, w Oschy nie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dzięki, sporo mi to wyjaśnia co piszecie
    to ja zostanę przy sprawdzonej niemieckiej solidności

właśnie lecą do mnie lniane pawie
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustofanka

Domyślnie

A mi sie udało upolowac scinki Didkowe! o szczescie niebywałe, poduszeczki będą piękne! czekam aż dolecą! oczywiście to nie jest zupełnie związane z tematem, ale gdzieś o moim szczęściu muszę napisać

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muminmamma Zobacz posta
    A mi sie udało upolowac scinki Didkowe! o szczescie niebywałe, poduszeczki będą piękne! czekam aż dolecą! oczywiście to nie jest zupełnie związane z tematem, ale gdzieś o moim szczęściu muszę napisać

a pewnie - jak się dzielisz smutkiem, to robi się go dwa razy mniej,
    jak się dziellisz szczęściem - to robi sie go dwa razy więcej
    Mama Wiktora (2007) czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013) i Borysa (2015)

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez a-linka Zobacz posta
    a pewnie - jak się dzielisz smutkiem, to robi się go dwa razy mniej,
    jak się dziellisz szczęściem - to robi sie go dwa razy więcej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muminmamma Zobacz posta
    Oscha tworzy krótsze serie, bardzo pracuje nad PI-ARem malej manufaktury z artystycznym zacięciem, eksluzywnejm chusty trudne do kupienia. Didki sa czasami brzydsze ale maja niemiecką solidność- material z ekobawelny, ekolnu, etc, , zresztą niewielkie marze to w Niemczech akurat tradycja całego rynku. Ale jak cos się dobrze sprzedaje to dotkaja ( w Didku) czasami druga serie, w Oschy nie.
    niestety. Potem biedny człowiek znajdzie coś w na fotce w google, zakocha się i nie śpi po nocach, bo nigdzie nie można tego dostać ......

Chustomanka Awatar Marta_B
    Miejscowość
    Praga

Domyślnie

właśnie znalazłam chustę Oscha Monk's Belt Jol - wypożyczają za około 16zł na tydzień i depozyt = wartość chusty ustalili na 624zł gdyby ktoś chciał zatrzymać
    Zakochałam się w tej chuście!!! Powiedzcie czy cena jest ok?

Uprawnienia umieszczania postów