Pokaż wyniki od 1 do 20 z 120

Wątek: Leośki podbiły sece me..

Mieszany widok

Chustonówka Awatar indiansummer
    Miejscowość
    Warszawa - Sadyba

Domyślnie

no to się utwierdziłam szkoda że leosie tak rzadko się pojawiają na chustostraganie, a czerwonego wiązanego to już w ogóle od kilku miesięcy nie widziałam
    Koko - 23.10.2008, Igi 25.02.2012

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez indiansummer Zobacz posta
    no to się utwierdziłam szkoda że leosie tak rzadko się pojawiają na chustostraganie, a czerwonego wiązanego to już w ogóle od kilku miesięcy nie widziałam
    będę wystawiać na dniach

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez indiansummer Zobacz posta
    i jeden wisi na allegro
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annya Zobacz posta
    I ja z ogromną sympatią wspominam moje leosie. Zresztą znowu szukam.
    Tyle, że one w mojej ocenie bardziej sprawdzają się przy mniejszych(->lżejszych) dzieciach (zresztą jak każdy diament).
    no popatrz a ja mojego czarnobiałego motam 13kg szczescia i nic mi się nie wrzyna ale przy tej wadze na ramionach chustę lekko skręcam-pracuje świetnie-jedna z moich fajniejszych chust-żarzy mi się jeszcze zielony,natur i ten czarnoczerwony
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustonówka Awatar indiansummer
    Miejscowość
    Warszawa - Sadyba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
    i jeden wisi na allegro
    no właśnie widziałam, tylko szkoda że nie 4,1, a przed cięciem mam opory. ale pomyślę nad nim jeśli cena nie poszybuje za bardzo w górę

mi., - to samo, szkoda że Twój nie jest krótszy, ale rozumiem że jakby był to by u Ciebie został
    Ostatnio edytowane przez indiansummer ; 16-05-2012 o 11:59 Powód: dopisanie odpowiedzi na inny post
    Koko - 23.10.2008, Igi 25.02.2012

Chustomanka Awatar Gugu
    Miejscowość
    Crosno

Domyślnie

Mam Leo Cafe - piękny i dystyngowany. Mocny, ale jeszcze nie jest tak miękki jak oczekiwałabym tego (jestem drugą właścicielką). Diamentowy splot bardzo mi się podoba, ten brąz w sam raz na jesień i pasuje do wszystkiego Motam go od miesiąca i jest niezastąpiony, doskonały dla chustonówek!
    I tak sobie myślę, że normalnie wszystkie, WSZYSTKIE kolory leośków są piękne, a ostatnio nawet sporo ich się pojawiło na bazarku
    Ostatnio edytowane przez Gugu ; 25-10-2012 o 20:49 Powód: wiecej doswiadczenia;)
    mama Estery lipiec 2012
    www.balkanfunk.pl

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dziewczyny, a Leosiek Cafe, to takie Cafe, czy bardziej Latte? W sensie, jasny, czy ciemny ten brąz?

Ehhhh, gdyby ktoś tak odkupił coś z moich chust, to może być wreszcie zrealizowała leosiowe marzenie....
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Chustomanka Awatar Gugu
    Miejscowość
    Crosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aliszia Zobacz posta
    Dziewczyny, a Leosiek Cafe, to takie Cafe, czy bardziej Latte? W sensie, jasny, czy ciemny ten brąz?

Ehhhh, gdyby ktoś tak odkupił coś z moich chust, to może być wreszcie zrealizowała leosiowe marzenie....
    Bardziej Cafe niż Late Ciemny brąz, ale nie czeko- czeko- czekolada. Myślę o wymiance na inny kolor, ale kto wie, może i wypuszczę kiedyś w świat
    mama Estery lipiec 2012
    www.balkanfunk.pl

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Oooo, gdy napisałaś, że myślisz o wymiance, to mi serce na chwilę mocniej zabiło.... tyle, że ja się nie mam na co wymienić W zasobach chustowych posiadam naprawdę niewiele, nikt nie chce odkupić mojego Didka, więc ja nie mogę kupić nic nowego, a do Leosiów wzdycham, odkąd wiem, co to jest chusta.
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Uprawnienia umieszczania postów