no to się utwierdziłamszkoda że leosie tak rzadko się pojawiają na chustostraganie, a czerwonego wiązanego to już w ogóle od kilku miesięcy nie widziałam
no to się utwierdziłamszkoda że leosie tak rzadko się pojawiają na chustostraganie, a czerwonego wiązanego to już w ogóle od kilku miesięcy nie widziałam
Koko - 23.10.2008, Igi 25.02.2012
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ostatnio edytowane przez indiansummer ; 16-05-2012 o 11:59 Powód: dopisanie odpowiedzi na inny post
Koko - 23.10.2008, Igi 25.02.2012
Mam Leo Cafe - piękny i dystyngowany. Mocny, ale jeszcze nie jest tak miękki jak oczekiwałabym tego (jestem drugą właścicielką). Diamentowy splot bardzo mi się podoba, ten brąz w sam raz na jesień i pasuje do wszystkiegoMotam go od miesiąca i jest niezastąpiony, doskonały dla chustonówek!
I tak sobie myślę, że normalnie wszystkie, WSZYSTKIE kolory leośków są piękne, a ostatnio nawet sporo ich się pojawiło na bazarku![]()
Ostatnio edytowane przez Gugu ; 25-10-2012 o 20:49 Powód: wiecej doswiadczenia;)
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
Dziewczyny, a Leosiek Cafe, to takie Cafe, czy bardziej Latte?W sensie, jasny, czy ciemny ten brąz?
Ehhhh, gdyby ktoś tak odkupił coś z moich chust, to może być wreszcie zrealizowała leosiowe marzenie....
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
mama Estery lipiec 2012
www.balkanfunk.pl
Oooo, gdy napisałaś, że myślisz o wymiance, to mi serce na chwilę mocniej zabiło.... tyle, że ja się nie mam na co wymienićW zasobach chustowych posiadam naprawdę niewiele, nikt nie chce odkupić mojego Didka, więc ja nie mogę kupić nic nowego, a do Leosiów wzdycham, odkąd wiem, co to jest chusta.
![]()
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.