Dzisiaj rano:![]()
O Kaisa! U nas też Antonino x3
I jeszcze
Wiersze Kerna, Poczta Themersonów, Narodziny Liter, Był gdzieś haj taki kraj/była gdzieś taka wieś, i kartonówki z Muchomorai Baltic jeszcze
Ja lubię Antonina chyba bardziej niż moje dziecko![]()
J.2014 i E.2016
Zaczęliśmy czytać Sprzedam mamę - prześmieszna, taka współczesna. 4latka średnio zainteresowana ale 6+ zachwyceni![]()
Z młodszą:
Wymyśl coś
Gdzie idziemy
Czy chcesz być moim przyjacielem?
Gałgankowy skarb
Kochane zoo
Już jadę
Nocnik nad nocnikami
Mee bee i kukuryku
Lalo i Babo
Kto prowadzi
Idziemy na niedźwiedzia
Ze starszym:
Nowy
Moja mama czarodziejka - 2 rozdziały
Miłość
Lew i ptak
Przed twoim urodzeniem
Trzy świnki i Nie trzeba słów![]()
U nas 4 rozdziały Pippi, Miko ma urodziny, Pewnie że Lotta umie jeździć na rowerze, Krowa Matylda nie może zasnąć i Ruthie i jej kłamstewka -cudna i mądra opowieść! I te ilustracje![]()
Billy i kot to był u nas hitpotem dokupilam Billy i potwór i to też był hit
![]()
U nas też króluje billy i kot![]()
J.2014 i E.2016
U nas ostatnio Szary Domek, Doktor Dollitle, Pięciopsiaczki, Bardzo głodna gąsienica, wieczorami czytamy Hobbita
I skończyliśmy właśnie Zielonego wędrowca i drugą część Niezwykła wędrówka ślimaka Lazura Liliany Bardijewskiej.
u nas wczoraj: skończyliśmy Atomową przygodę profesora Astrokota, ale pewnie nieraz jeszcze będziemy do niej wracać, poza tym, dokończyliśmy także: "Kim był Isaac Newton" , trochę "Awantury o Basię" oraz "Wojtka spod Monte Cassino" taki miszmasz![]()
a z młodszą: Ja nie chcę do przedszkola, Nie płacz koziołku, Pali się i "Nie!" - sama takie wybrała![]()
Skończyliśmy Pięciopsiaczki i Ślimaka Lazura. Zaczęliśmy opowieści jesienne Dulemby z serii Cztery Pory Baśni, Hobbita czytamy dalej wieczorami i zaczęliśmy jeszcze prześmieszne Szaleńczaki
Szaleńzaki kupione u nas bardzo bardzo dawno bo były w promocyjnej cenie.
Jeśli dobrze pamiętam to zapłaciłam 3,99zł.
Pamiętam jak zaczęłam ją czytać i byłam bardzo zaskoczona na plus.
Dopiero później przeczytałam, że to jedna z najlepszych książek polecana w jakimś rankingu (nie pamiętam gdzie)
Mój synek też ją bardzo lubi
A co to za szalenczaki? Bo wyguglowalam ale nic nie znalazłam.
U nas dziś Czeresniowa ostatni raz (oddalismy do biblio), o żółwiu który chciał spać, chłopiec i pingwin, Mój tata, Pan Kłap, Naciśnij mnie
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Kabanos ; 28-10-2016 o 23:37
Mania 09.2014Ala 10.2017
Wypozyczyłyśmy wczoraj nowe ksiazeczki, spróbowałam z trochę dłuższym tekstem niż zawsze i jestem miło zaskoczonaDziś cały dzień wałkujemy Pana Paluszka
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mania 09.2014Ala 10.2017
U nas kartonówki z Muchomora, Pięciopsiaczki, Szaleńczaki i Hobbit.
A tak się skończyło wczorajsze wieczorne czytanie Kastora
![]()
mamru, mniam!
U nas dzisiaj rządzi "Pampi" i "Własny kolor"I tradycyjnie różne książki z okienkami.
S 01.2015 | L 04.2017
Ukochaj - gadżety dla chustonoszących