Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopień dajesz tej chuście?

Głosujących
6. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

2 33.33%
  • 5

4 66.67%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Yaro Slings

Mieszany widok

Wifee Yaro Slings 17-07-2015, 21:28
HoliPoli Jest wąteczek :) ... 17-07-2015, 21:40
Wifee Wąteczek jest, ma pięć stron... 17-07-2015, 23:44
Eyja No to w innych wątkach... 18-07-2015, 08:26
Karolka Kupiłam Yaro La Fleur... 15-08-2015, 17:08
sowa_przemądrzała Daj jej szansę :) Konopie... 15-08-2015, 17:15
Karolka Dam jej szansę, bo ja z tych,... 15-08-2015, 17:41
silviage Ja zamówiłam La Vite z... 30-09-2015, 21:42
sakahet Yaro doczekalo sie swojego... 11-11-2015, 23:49
mandolinka Hehe, ja przedwczoraj... 12-11-2015, 01:40
Karolka Pisałam tu wcześniej, że mam... 18-11-2015, 18:49
    Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Question Yaro Slings

Szukałam wątku, w którym mogłabym poczytać recenzje i się nie doczytałam
    Co o nich sądzicie?

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Chustofanka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    Wąteczek jest, ma pięć stron i żadnej recenzji z prawdziwego zdarzenia.
    Zdjecia tylko są. Ktoś napisał, że chusta miękka z pudełka ale nic więcej nie wiadomo dlatego założyłam

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

No to w innych wątkach widocznie recenzje się przewijają. Ja sama nie mam, ale pamiętam ze bardzo chwalą dziewczyny yolkę, i niebieskie z lnem. Bawełna chyba tez ma dobre recenzje. Tylko z opinią o konopiach się nie spotkałam jeszcze na forum.
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustofanka

Domyślnie

Kupiłam Yaro La Fleur Blue-Natural Hemp. Marzyło mi się coś z konopiami, a że na THI mnie nie stać to postanowiłam spróbować Yaro.
    Jeszcze nie nosiłam tylko zdążyłam wyprać i wyprasować. Pierwsze wrażenia są raczej negatywne: straszna decha, na skosach materiał się zagina na szwie (pewnie dlatego, że sztywny?) i dość mocno się skróciła: ma teraz 3,4 m i 77 cm na szerokości. Szerokość to akurat plus, bo lubię szerokie chusty. Jak dorwę syna to go spróbuję zamotać, ale trochę się boję, że na pp może być krótka. Wcześniej miałam nowe LF bawełnę i bawełnę z lnem i LL z bambusem i wszystkie były od nowości miękkie, nawet len był nieporównywalnie bardziej miękki niż te konopie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolka Zobacz posta
    Kupiłam Yaro La Fleur Blue-Natural Hemp. Marzyło mi się coś z konopiami, a że na THI mnie nie stać to postanowiłam spróbować Yaro.
    Jeszcze nie nosiłam tylko zdążyłam wyprać i wyprasować. Pierwsze wrażenia są raczej negatywne: straszna decha, na skosach materiał się zagina na szwie (pewnie dlatego, że sztywny?) i dość mocno się skróciła: ma teraz 3,4 m i 77 cm na szerokości. Szerokość to akurat plus, bo lubię szerokie chusty. Jak dorwę syna to go spróbuję zamotać, ale trochę się boję, że na pp może być krótka. Wcześniej miałam nowe LF bawełnę i bawełnę z lnem i LL z bambusem i wszystkie były od nowości miękkie, nawet len był nieporównywalnie bardziej miękki niż te konopie.
    Daj jej szansę Konopie Yaro są do złamania, a jak już się złamią to odwdzięczają się komfortem noszenia. To bezwzględnie ulubiona chusta mojej córy, jak ma gorszy dzień to nawet nie próbuję jej motać w inną. Inna sprawa to jakość materiału i obszycia oraz długość chusty, tu spory minus dla Yaro. Ale sama napisałaś, że THI odpadło ze względów finansowych. Z czegoś ta różnica w cenie wynika

Chustofanka

Domyślnie

Dam jej szansę, bo ja z tych, co to jak już coś kupią to im ciężko sprzedać. Ale mnie pocieszyłaś, że się da złamać i że warto. Na THI pewnie w końcu bym uzbierała, ale jakoś tak mi się wydawało, że skoro np. LF robi dobre jakościowo chusty w niskich cenach to pewnie z Yaro będzie podobnie. No ale zobaczymy za jakiś czas.

Chustomanka Awatar rodzynka007
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolka Zobacz posta
    Dam jej szansę, bo ja z tych, co to jak już coś kupią to im ciężko sprzedać. Ale mnie pocieszyłaś, że się da złamać i że warto. Na THI pewnie w końcu bym uzbierała, ale jakoś tak mi się wydawało, że skoro np. LF robi dobre jakościowo chusty w niskich cenach to pewnie z Yaro będzie podobnie. No ale zobaczymy za jakiś czas.
    KArolka poprosze zdjecia w akcji, bo zastanawiam sie nad zakupem tej co Ty masz lub Yaro La Vita Blue-Natural, wiec mysle i sie bardzo zastanawiam

Chustonówka

Domyślnie

Ja zamówiłam La Vite z jedwabiem i czekam na nią od lipca :/ przyszła podobno z takimi błędami, że trzeba było ją odesłać... nie wiem czy jeszcze jej chcę

Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Yaro doczekalo sie swojego podforum- zachecam do wystawiania recenzji tym ciekawym i zacnym chustom

Chustonoszka

Domyślnie

Hehe, ja przedwczoraj pomyslalam, ze chce yaro. Wczoraj zaczelam przeszukiwac forum i zdziwilam sie, ze nie ma swojego dzialu. A tu prosze

Chustofanka

Domyślnie

Pisałam tu wcześniej, że mam Yaro la fleur z konopiami i że jest sztywne, ale jak wczoraj motałam po krótkiej przerwie to się aż zdziwiłam, że taka mięciutka się ta chusta zrobiła. Jestem zaskoczona, bo chyba tylko ze 2 razy ją prałam i nie nosze jakoś dużo.
    Zdecydowanie to jest kaczuszka w porównaniu z LF lnianym opalem, który miałam do łamania niedawno.