Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Dzieć nie chce się u mnie chustować

Mieszany widok

Chustomanka Awatar żuk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kornflejka Zobacz posta
    Zgadzam się, że zakrztuszenie w chuscie może być niebezpieczne, ale z drugiej strony to nie raz dałam mojemu synowi ciastko czy owoc jak siedział u mnie na plecach. A Ty żuku nigdy nie dałaś czegoś do jedzenia dziecku w chuscie? Albo pić?

Co do pytania założycielki wątku,to nie wiem w jakim wieku jest Twoje dziecko, ani czy karmisz piersią, ale jeśli tak to może skoro nosisz z przodu to go zapach mleka go za bardzo kusi i chce mu się jeść?
    właśnie widzicie bo ja nie chciałam złośliwie- chciałam poskreślić że takie coś jest bo może nie każdy wziął to pod uwagę. i każdy sam w swoim sumieniu powinien przemyśleć 'co by było gdyby'.
    a ja akurat w chuście nie dawałam ale w nosidle zdarzało się. choć nie często.

Powiedz mi, a zapomnę,
    Pokaż mi, a zapamiętam,
    Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
    -Konfucjusz-

Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk

Chustofanka Awatar kluska
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Podpisuje się pod buntem chustowym niestety Ola prezy sie i placze w domu w pp i kieszonce.Na spacerze jeszcze da rade, najlepiej w plecaku z koszulka. W
    W sumie mloda bardziej preferuje przod. Licze ze to minie bo juz mialam kupowac fajna krocizne a tu klapa.

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

moja dzisiaj sie buntowala, mam nadzieje, ze kwestia upału. z przodu calkiem nie chce sie nosic, tylko plecy
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Chustofanka Awatar iwotree
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Tez nie wiem ile się jeszcze ponosimy.. Mała ma 13 mies. zaczyna chodzić. Najwygodniej nam w mei tai i kółkowej. A i tak wychodzę z nią głównie jak jest śpiąca. Lubi spaćnoszona ale jak się wyśpi to od razu wyrywa się na nogi i ciągnie mnie za palca z reguły w przeciwnym kierunku niż ten który mi odpowiada
    IKropek! Natalka 11.06.2014

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    moja dzisiaj sie buntowala, mam nadzieje, ze kwestia upału. z przodu calkiem nie chce sie nosic, tylko plecy
    A u nas zgoła odwrotnie. Na plecach się buntuje a z przodu zaraz zasypia. A ja tak bym chciała, żeby plecy polubiła... byłoby mi o wiele prościej