Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Co radzicie dla rozbrykanego 11-kilogramowego trzynastomiesięczniaczka?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Próbowałam raz włożyć synka w nosidło Mei tai,wyszło nawet nieżle, ale pomagała mi w tym doradczyni . Nie wiem, czy sama dałabym radę bo maluch nigdy nie był wrzucany na plecy i wietrzy jakiś podstęp,zaczyna się obracać i wiercić, nie mogę go na tych plecach utrzymać.W związku z tym nie wiem, czy warto inwestować w Mei tai...

Chustofanka Awatar iwotree
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reginka Zobacz posta
    Próbowałam raz włożyć synka w nosidło Mei tai,wyszło nawet nieżle, ale pomagała mi w tym doradczyni . Nie wiem, czy sama dałabym radę bo maluch nigdy nie był wrzucany na plecy i wietrzy jakiś podstęp,zaczyna się obracać i wiercić, nie mogę go na tych plecach utrzymać.W związku z tym nie wiem, czy warto inwestować w Mei tai...
    Moja mała też na początku próbowała zwiać ale się przyzwyczaiła, teraz jak ją zarzucam na plecy to się wczepia rączkami i nogami jak małpka i czeka grzecznie aż się zawiążemy Ja moje nosidło uszyłam sobie sama, więc wyszło po taniości. Daj ogłoszenie na forum, pożycz od kogoś na tydzień ponoś i zobaczysz
    IKropek! Natalka 11.06.2014

Chustomanka
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Zazdroszczę umiejętności szycia, ja mam dwie lewe ręce. Spróbuję pożyczyć nosidło, to faktycznie niezła myśl...