u nas nastąpiła wymiana książek - do 2 bibliotek wpadłam jak burza, bo w każdej miałam mało czasu - co ciekawszego się nawinęło to zgarniałam
![]()
u nas nastąpiła wymiana książek - do 2 bibliotek wpadłam jak burza, bo w każdej miałam mało czasu - co ciekawszego się nawinęło to zgarniałam
![]()
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
a gdzie masz tak fajnie zaopatrzoną bibliotekę? w kartuzach?
synek lato 2008synek wiosna 2011
haha - świat jest mały - 8 książek wygarnęłam z Twojej najbliższej filii, a reszta z manhatanu w Gdańsku. W Kartuzach muszę najpierw zlokalizować biblio, bo w miejscu gdzie kiedyś była biblioteka z czytelnią, teraz widzę jakąś restaurację, czyli gdzieś przenieśli. I jeszcze muszę odwiedzić biblio w miejscu gdzie chłopaki mają przedszkole - może się miło zaskoczę
![]()
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
tego Ci życzę, żebyś się miło zaskoczyła,
moja siostra z synkiem była w naszej biblio z dzieciństwa i mówi, że książki wciąż te same które czytaliśmy myno może kilka disnejowskich przybyło
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Ja wam Tylko zazdraszaczam tak wyposażonych bibliotek. Choć ostatnio chyba z jakiegoś odgórnego przykazu (książki mają w środku pieczątkę "zakupiono ze środków Biblioteki Narodowej) pojawiło się parę zakamarków. No i wiecie co.. rodzice są oburzeni, że takie obrazoburcze książki dzieciom dają. Sama byłam świadkiem pewnej niemiłej wymiany zdań.
A ja myślałam,że to nie jest totalny zaścian.... ech.......
Ale nie o tym chciałam, wygrzebałam ostatnio takie coś https://www.google.pl/search?q=fala+...w=1173&bih=610
no i nie wiem jaj ją oddam bo nie wyobrażam sobie już wieczoru bez niej.. przy herbacie.. gdy dzieci śpią
Wyguglałam sobbie jeszcze inne jej tytuły ale niestety nic nie dostępne
100kropek - haha, ale ja takie biblioteki mam po przejechaniu ponad 30 km w jedną stronę, okolicznych jeszcze nie zwiedziłam
książka bardzo ładna
już oddajemy, ale zdążyłam zrobić fotęFelka i Tolę mamy już swoją
![]()