Pokaż wyniki od 1 do 20 z 468

Wątek: biblioteczne cudeńka i nie tylko

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Dziś zaszłam do biblioteki, choć wcale nie miałam tego w planie..
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

macie cudeńka w bibliotekach
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

u mnie jest mało książek, teraz widzę, że trochę bardziej półki zapełnione, pewnie z racji wakacji. Denerwuje mnie limit 3 książek na kartę, foliowe okładki -śmierdzi mi to.. No i żal Kuby jak trzeba oddać.. No ale dzięki dzisiejszej wizycie wywaliłam trzy pozycje z listy do kupienia..
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

ja dziś byłam w dwóch bibliotekach - i zdaje się w Twojej Aniu właśnie - teraz tam co tydzień w okolicy będę się kręcić, przynajmniej do końca wakacji, więc stwierdziłam, że sobie tam zajdę. Nie sądziłam, że to takie maleństwo - po tych które znam. Polecisz mi jakieś gry stamtąd?, może za tydzień uda mi się tam znów podjechać (i wrócić bez problemu, bo teraz to się totalnie pogubiłam i o mało nie spóźniłam się po synka, który ma tam teraz w okolicy zajęcia raz w tyg.). Zdjęcia tego co mam mogę jutro cyknąć, ale czy to aż takie cudeńka - zobaczymy - niektóre co prawda już znamy, ale ja je lubię, więc znów sobie wzięłam, a co...
    Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majka Zobacz posta
    ja dziś byłam w dwóch bibliotekach - i zdaje się w Twojej Aniu właśnie - teraz tam co tydzień w okolicy będę się kręcić, przynajmniej do końca wakacji, więc stwierdziłam, że sobie tam zajdę. Nie sądziłam, że to takie maleństwo - po tych które znam. Polecisz mi jakieś gry stamtąd?, może za tydzień uda mi się tam znów podjechać (i wrócić bez problemu, bo teraz to się totalnie pogubiłam i o mało nie spóźniłam się po synka, który ma tam teraz w okolicy zajęcia raz w tyg.). Zdjęcia tego co mam mogę jutro cyknąć, ale czy to aż takie cudeńka - zobaczymy - niektóre co prawda już znamy, ale ja je lubię, więc znów sobie wzięłam, a co...

tu masz spis jakie są gry, ale najlepiej to pytać na miejscy, bo pożyczane są http://www.mbpgdynia.pl/pl/page/gry.html
    a jak będziesz w okolicy to zapraszamy na grę naszą kto to był

Cytat Zamieszczone przez Paprotka Zobacz posta
    U nas też mnóstwo dobrych książek, również nowości!
    Ale wczoraj wpadło mi w oko to: http://www.officyna.com.pl/ksiazka-dzwieki-kolorow

Znacie? Jest bajeczna i jednocześnie wbija w fotel!
    nie znamy, chętnie byśmy poznali, ale niestety jest w fili na drugim końcu miasta
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annagdynia Zobacz posta
    tu masz spis jakie są gry, ale najlepiej to pytać na miejscy, bo pożyczane są http://www.mbpgdynia.pl/pl/page/gry.html
    a jak będziesz w okolicy to zapraszamy na grę naszą kto to był
    dzięki za linka, ale coś mało tam gier. Kiedyś pamiętam pisałaś coś o jakiejś, którą polecasz (w wątku o grach), ale nie pamiętam tytułu. W tym tyg. nie wypożyczę jednak, bo za tydzień nie będę mogła oddać.
    co do gry to fajny pomysł, ale ja mam jakieś 40 min. tylko, i albo jestem z H. na dokładkę, albo sama, bo synek na zajęciach wtedy, to nie wiem czy zdążę to zobaczyć. Jeszcze ja tam u Was się zawsze gubię - no z biblioteki niby prostą drogą miałam wrócić do syna, a się nakręciłam i ciut spóźniłam, a obiecałam być punktualnie.
    Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023