Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Weaving Imp - polski handwoven

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar kiamara

Domyślnie

Z opóźnieniem, za które przepraszam, dodaję moją opinię.
    Pierwszy raz testowałam tego typu chustę, ręcznie tkaną. Nie powiem wiele nowego o pierwszych wrażeniach - cudownie miękka,przyjemna w dotyku, a jednocześnie sprawiająca wrażenie "solidnej", zwarta. Pierwsze wrażenia męża - idealna w dotyku i piękna kolorystycznie Nosiłam w niej ponad 10-kilogramowego półroczniaka i sprawdziła się doskonale. Dociąga się świetnie i co ważne równie dobrze trzyma! Nasze najdłuższe noszenie w niej trwało 2 godziny i ani razu nie musiałam poprawiać żadnych luzów, chusta doskonale trzymała. Wprawdzie po jakiejś godzinie zaczęłam odczuwać ciężar noszonego wkładu, głównie na ramionach, ale przy takich gabarytach to oczywiste Zwróciłam uwagę na krawędzie, o których tu była wcześniej mowa, rzeczywiście, nieco inaczej pracują, ale nie miałam żadnego problemu z dociągnięciem chusty. Podsumowując, to jedna z najlepszych chust, w jakiej nosiłam. I cudnie skomponowana kolorystycznie, z wielkim smakiem i wyczuciem barw. Dziękuję za możliwość testowania Fotki obiecuję wrzucić wieczorem!
    Edit: fotki

Ostatnio edytowane przez kiamara ; 16-09-2015 o 22:12