Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: Wełniaste hm - otulacze wełniane

Widok wątkowy

Chustonoszka Awatar atsumi
    Miejscowość
    Łódź/Teofilów

Domyślnie

Mam, uwielbiam!! Posiadam dwa otulacze - z kaszmirem, i bez i wkład. Synek ma 7 miesięcy i 70cm i 8kg.

duże PLUSY +++
    +Uwielbiam!! Naprawdę, ja się nimi ciesze za każdym razem kiedy zakładam otulacz .
    +małe, zgrabne otulacze,
    +wełenka cienka i miła w dotyku,
    +napki tak nabite, że wygodnie jest dopasować pieluszkę do każdego rozmiaru. Mocno trzymają
    +Przy dopasowaniu pomocne też są elastyczne gumki. Gumki są genialne. Nic nie odciska, a jednocześnie nie odstaje, wkłady nie wydostaną się i raczej nie przesuną. Jeśli wiecie jakie jeszcze pieluszki mają takie gumki to dajcie znać, bo ja nie znalazłam . Ale to też zapewne dlatego, że naturalna, miękka tkanina lepiej dopasowuje się do ciałka.
    +Ponad miesiąc na pupie, żadnych przecieków (jeden już niedługo będę musiała poddać kuracji lan.).
    +Pieluszka wąska - wygodna do raczkowania, chodzenia, specjalnie do wkładów, chociaż te najwęższe formowanki nam się mieszczą, chociaż ja nie używam go z wkładami. Na długość 4 rzędy nap - super, bo można lepiej dobrać rozmiar.
    +Mam też wkład dostałam gratis, bo długo czekałam na przesyłkę Dzięki. Bardzo miękka frota mam mega twardą wodę i u mnie niestety po praniu w mojej twardej wodzie stracił na miękkości, chłonny, chociaż nie jest to mój wkładowy nr 1. Dobry wkład po prostu

małe MINUSY ---
    -Mogłyby być troszkę dłuższe, obawiam się, że nie wystarczą mi do końca pieluchowania - Bezowy Tort zapięty jest na drugi rząd nap, ale Polny Chaber na trzeci :/ a dzieć jeszcze mały.
    -Polny Chaber - niebieski niestety zafarbował mi ręcznik po praniu (wyciskam w ręcznik wodę z wełny). Na szczęście wszystko się odprało, a ubranka nigdy nie łapią koloru wełny.

duże MINUSY - B R A K

POLECAM cieszę się, że trafiłam na Wełniaste, raczej nie będę już szukać innych wełniaczków
    Ostatnio edytowane przez atsumi ; 09-01-2016 o 09:23

http://pieluszkiwielorazowe.com.pl - blog pieluchującej mamy