Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: odpieluchowana:)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Jagienka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Re: odpieluchowana:)

Cytat Zamieszczone przez sara
    E tam dostajesz po klawiaturze.... To forum jest specyficzne. Nic powiedziec nie można, bo się człowiek zaraz czuje, że krzywo na niego patrzą. Stosuje EC - źle, nie stosuje - też źle.... mówcie co chcecie, ale jeśli ktoś napisał, że córka przeszła odstawienie od pieluch bezstresowo, to między wierszami napisane jest, że z pampów wyrasta się stresowo. To nie prawda i przeciw takiemu podejrzeniu napisałam odpowiedź. Tym bardziej, ze Mart nie ma doswiadczenia pampersowego, to może nie wiedzieć, jak to wygląda naprawdę.
    A ja nie odebralam Twojej wcześniejszej wypowiedzi jako atak, czy coś w tym stylu. Napisalaś, jak to było w przypadku Twoich Dzieci i tyle.
    Każdy wybiera, co dla niego dobre. Jeden decyduje się na EC, inny na Pampersy. jedno i drugie zostało stworzone dla ludzi
    A co do demonizowania pampersów, to owszem - w tym temacie nikt o tym nie wspomniał, ale prawdą jest, ze wiele juz było mowy o wyższości wszystkiego innego nad nieekologicznymi jednorazówkami Tak więc skrót myslowy, którego użyła Sara (odnośnie demonizowania) poniekąd ma swoje uzasadnienie
    "To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
    (Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Gratuluję wszystkim odpieluchowanym, niezależnie od tego w jakich pieluchach dzieciaki były/bywały.
    Zwłaszcza, że my mamy kłopoty, ja chyba z tej okazji własnie dołek. Chętnie bym napisała, może ktoś by umiał doradzić, ale też nie mam chęci na krytykę (otwartą, półotwartą lub zawoalowaną) w związku z wiekiem mojego dziecka ani chęci na tłumaczenia, dlaczego tak jest, bo przyczyny nie były dla nas miłe.

Uprawnienia umieszczania postów